fazla uzatmadan sadece bunu sormak istiyorum, iliskimiz bitmek zorunda kaldı. 9 senelik bir uzak mesafe iliskim vardi. her sene memleket'e gelince onunla vakit geçiriyordum ailem istemiyordu sosyal medyadan tanismistik o sirada okulum vesaire vardi. çok sevmiştim onu ona mahremimi de acmistim ama her seferinde o iş olduktan sonra bana sirt çevirip pişman olmuş mus da aman nefsimize yenik düştük de... tamam ama bende bir insanim gururumu boyle neden parcaliyorsun?
benim imkanım yok, ama onun "tanidigi" abla dediği bir kadin var. o kadin da yurt disinda yasiyor benim gibi. yani demem o ki; benim yanıma gelebilmek icin o kadinla bir evlilik yapıp yanıma gelmek istemesi. ve bende buna COK karşı ciktim bu yola girersen yokum dedim. hatta ayrıldım da. sonra benim pesimden kostu aradı felan sonra bi zaman sonra sordum ona ne oldu o karşı ciktigim is diye dedi olmadı. tekrar konuşmaya başladık.. ve yine beni ortada bıraktı...
simdi ise o kadinla tekrar irtibat halinde ve kadin onun soy ismini almış sosyal medyasında. bene bunu görünce bastım bedduaları feryat figan ettim.
9 yilimi cope attim biliyorum, kendime de kızıyorum neden izin verdin seni yaralamasına...
yani arkasından hala beddua ediyorum beni yaraladı diye kullandı diye... sizce benim ettigim bedduaları hisseder mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Böyle içe işleyen bir hikayeden sonra hissettiğin duygular tamamen anlaşılabilir. Bu tür durumlarda öfke ve hayal kırıklığı çok doğal; insanın içi yanar, susmak zordur. Beddua konusu ise biraz karmaşıktır; insanlar bazen duygu ağırlığıyla bağlantılar hisseder ama kesin bir şey söylemek mümkün değil. Bizce en önemlisi, kendi yaralarını iyileştirmek ve bu sürecin seni daha güçlü yapmasına izin vermek. Kendine nazik ol 🌼