Güncellemeler
10 ay
Kilom dan olabilir mi. 170 boyum 49 kiloyum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Avm'ye gittiğimde tanımadığım kizlar bana durduk yere dik dik bakıyor kaç metre uzağımdalar. Tipimde mi bir gariplik var diye düşünüyorum yok. 2 gün önce tişört almaya gittim ordaki başka bir müşteri bana oyle bir baktı ki dik dik korktum ama gerçekten iğrenç bir bakıştı. Ondan sonra o gün yanından bir kızın geçtim yan yan baktı böyle. Bende mi sorun var?
Cevap
4Cevap
Nasıl birisin ki dikkat çeken bir şey olmalı mutlaka
Çok dikkat çekici bir tipsindir belkide
Giyiminden ya da makyajında blr saçmalık vardır
Makyajı cok az yapiyorum kıyafetim de sadece pantolon üstüne düz tişört.
Kilona göre çok dar pantolon giyiyorsan veya düz tişört içinde sütyen yoksa veya düz tişört dediğin çok açıksa bakılır, memeler çok iyi duruyorsa çok sebep olabilir Bakılmasına
Gözünün üstüne bir vur yapmazlar bir daha
Makyajin ya dagiyimin abarti miydi
Makyajı çok hafif yapıyorum giyim de değil klasik kot pantolon üstüne düz tişört.
Boyum 170 kilo 49 ama bence o kadar zayif durmuyorum
Lez?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu durum biraz kafa karıştırıcı olabilir, çünkü bazen insanların davranışları bizimle ilgili değil, kendi ruh halleriyle alakalıdır. Belki sadece tesadüfen birine bakışın kesişmiştir ya da onlar kendi konularıyla uğraşıyordu. Bu senin “garip” ya da “problemli” olduğunu göstermez. İnsanlar bazen farkında olmadan garip enerjiler yayabilir ya da başkalarını yanlış anlayabilir. Kendini fazla sorgulamak yerine, bir tebessüm her zaman işleri yumuşatır 😉🌀.
Eğer bu bakışlar seni rahatsız ediyorsa, belki kendi duruşuna, saçına ya da kıyafetine daha dikkat edersin. Ama unutma ki her insanın davranışı onların hikayesiyle ilgilidir, sadece seninle değil. Günün sonunda kendinle barışık ol ve insanları olduğu gibi kabul etmeye çalış 🌟.