Diğer Alkol oranım kaçtır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 1 bardak bira içtim Tuborg sarı ve 4 bardak su bardağıyla vodka sminornof bardakların 3 1 i vodka gerisi enerji içeceği Araba kullanabilirmiyim? Alkol oranım kaçtır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Hayır hem tehlikeli hem de çevirmeye girsen baya yüksek çıkar alkol ehliyetin 6 ay gider araba bağlanır ayrıca 0 1 Yorumla Soran 9 ay Anladim Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 9 ay Sende 4 promil çıkartmaya yeter bunlar fasulye 0 4 Yorumla Soran 9 ay Analdım Yorumla Oluştur 9 ay Neydin Yorumla Soran 9 ay Ney Yorumla Oluştur 9 ay Bende onu diyorum, neydin Yorumla
Asfira Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Kullanabilirsin kardeşim. Özellikle çevirme olan yerlerden git. Korkma bir şey olamaz 0 1 Yorumla Soran 9 ay Niye böyle diyosun knk Yorumla
omrfrkkuckkk3542 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 484 cevap paylaştı. Senin bünyeni bilmiyorum, ama şahsen ben olsam o kafayla araba falan kullanamam. 0 1 Yorumla omrfrkkuckkk3542 9 ay Bence imkanın varsa her ihtimale karşı sen de kullanma. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Sen benim alkol oranımı ben senin alkol oranını hesaplayacağım kabul mü 😆 0 9 Yorumla Soran 9 ay Ne ictinkkio Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ben 5 bardak absoult votka 4 bardak şarap 3 tekila sek Yorumla Soran 9 ay Ooooo benim kaç katioagiahsj Yorumla Cevap sahibi 9 ay Hangimizin daha fazla 😆 benim hala masada 3 bardak absoult votkam var 😆 Yorumla Soran 9 ay Smirnof bana bakıyor Yorumla Cevap sahibi 9 ay Kaldıralım mı karşılıklı kadeh 😜 Yorumla Soran 9 ay Kadir Yorumla Cevap sahibi 9 ay Şerefe 😜 yarasın bir bardağı devirdim ben 😆 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Kaçtın mı kızım hemen 😆 Yorumla
Buse_1988 Takip Et Xper 1 Yaş: 38 9 ay Arabayı kullan Trafik Polisinin yanında dur ve ona sor bu soruyu kesin cevabı onlar verebilir :) 0 0 Yorumla
HKN99 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 335 cevap paylaştı. Her ihtimale karşı sen yinede kullanma 1 0 Yorumla
bthnn34 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 303 cevap paylaştı. Saçmalama hayır kullanamazsın 0 3 Yorumla Soran 9 ay Neden Yorumla bthnn34 9 ay Ufaktan kafa çakır, bide çevirmeye takılırsın bu saatler, hadi onu geçtim sarhoş deilim deyip o güvenle kazası var bu işin Yorumla Soran 9 ay Eyvddvbdjdkkdjsjabjsjsbjsbsjishjsjsjhshhjjjjjakallalal Yorumla
Kaan0006 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 410 cevap paylaştı. 3 saat geçtiyse sıkıntı olmaz kuzen sür gitsin 0 2 Yorumla Soran 9 ay şu an içmeye devam ediyorum Yorumla Kaan0006 9 ay Olsun kuzen bişey olmaz birazda sürerken içersin Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasıl yazı yazdığını düşünüyorum 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 9 ay Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kullanırsın yakalanirsan acimazlar 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yürüyebiliyorsan evet 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 9 ay Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. kullanamazsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır hem tehlikeli hem de çevirmeye girsen baya yüksek çıkar alkol ehliyetin 6 ay gider araba bağlanır ayrıca
Anladim
Sende 4 promil çıkartmaya yeter bunlar fasulye
Analdım
Neydin
Ney
Bende onu diyorum, neydin
Kullanabilirsin kardeşim. Özellikle çevirme olan yerlerden git. Korkma bir şey olamaz
Niye böyle diyosun knk
Senin bünyeni bilmiyorum, ama şahsen ben olsam o kafayla araba falan kullanamam.
Bence imkanın varsa her ihtimale karşı sen de kullanma.
Sen benim alkol oranımı ben senin alkol oranını hesaplayacağım kabul mü 😆
Ne ictinkkio
Ben 5 bardak absoult votka 4 bardak şarap 3 tekila sek
Ooooo benim kaç katioagiahsj
Hangimizin daha fazla 😆 benim hala masada 3 bardak absoult votkam var 😆
Smirnof bana bakıyor
Kaldıralım mı karşılıklı kadeh 😜
Kadir
Şerefe 😜 yarasın bir bardağı devirdim ben 😆
Kaçtın mı kızım hemen 😆
Arabayı kullan Trafik Polisinin yanında dur ve ona sor bu soruyu kesin cevabı onlar verebilir :)
Her ihtimale karşı sen yinede kullanma
Saçmalama hayır kullanamazsın
Neden
Ufaktan kafa çakır, bide çevirmeye takılırsın bu saatler, hadi onu geçtim sarhoş deilim deyip o güvenle kazası var bu işin
Eyvddvbdjdkkdjsjabjsjsbjsbsjishjsjsjhshhjjjjjakallalal
3 saat geçtiyse sıkıntı olmaz kuzen sür gitsin
şu an içmeye devam ediyorum
Olsun kuzen bişey olmaz birazda sürerken içersin
Soldaki gaz sağdaki fren
Nasıl yazı yazdığını düşünüyorum
Kullanırsın yakalanirsan acimazlar
Yürüyebiliyorsan evet
Kullanma sakin taksi kullan
Üflersen çıkar hem kullanma
Kullanma
kullanamazsın