Alkolu tatmış olan arkadaşlar sorum size ama tatmamış arkadaşlar tahmin yürütmekte de kesinlikle serbestler.
Sizin sarhoş olmanız için ne kadar içmeniz gerekir ve ne içmeniz gerekir?
Ne kadar alkol sizi sarhoş eder?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abim askerdeyken öyle bir içtim ki, yani bana izin vermediğinden falan değil 1 sene boyunca hic göremedik görüntülü konuşma haricinde. Neyse komşumuzun doğum gunu vardı 70lik votkayı 2 kisi içtik, eve gittim 35lik rakıyı sek içtim, bide üstüne 1 tane kırmızı extra içtim hiç abartmıyorum annemler videoya çekmiş beni hatta 😂 sadece ağladım abimi çok özlediğim için sarhoşluk denmez ona bilinç altımı rahatlardım ağlayarak sadece. Kolay kolay sarhoş olmuyorum
Daha çok kafa ile alakalı diye düşünüyorum şimdi biri var sarhoş olmak için içer 2 bira da tamam biri vardır 5 bira içer hafif güzel olur bünye de etkili ama ben şöyle içerim diyen arkadaşın 2 extra 3 shot ta gittiği
Yok. Rahmetli Zeki ALASYA- Metin AKPINARIN Yasaklar adlı oyununda geçer bu konuşma. Metin AKPINAR Zeki ALASYAYA söylüyor. Zeki hacı rolünde, etrafında 1 sürü hatun ve içiyor. Metin de ona bunları söylüyor
Kardeş alkol bir insanı iki türlü sarhoş eder bir üzüntülü yani derbeder olduğunda iki çok mutlu olduğunda bir insan çok üzgün olduğunda 2 biradan bile sarhoş olur deneyim ettim
En İyi Cevaplar