Diğer Ne kadar sık alkol tüketiyorsunuz? Yomeyamo Takip Et Yoda Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tüketenler içindir bu soru. Ben bu aralar canım çok çekiyor da her gün içesim var. Bugün de bir arkadaşım hep çantada şarap viski taşıdığını öğrendim 😁 O da başka bir seviye de... Siz? Güncellemeler1 yıl Haftasonu gelmiş Ne kadar sık alkol tüketiyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Mutlaka her gece yatmadan mutlaka bir sek viski içer ve namazımı kılıp yatarım. 0 2 Yorumla Yomeyamo 1 yıl Namaz ne alaka 🤣🤣🤣 Yorumla BloodyGamer 1 yıl Allah affetsin. Yorumla
Swarovski34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Bugün vodka shot yapıyorum, normal de viski severim😎 0 6 Yorumla Swarovski34 1 yıl Sen ne içiyorsun bugün?😉 Yorumla Yomeyamo 1 yıl Bomonti Yorumla Swarovski34 1 yıl Filtresiz güzel, severim😎👍🏿 senin profil kapalı mı?😉 Yorumla Yomeyamo 1 yıl Evet Yorumla Swarovski34 1 yıl Açsana geliyorum 🙈 Yorumla Swarovski34 1 yıl 😉🙈 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne buluyorsunuz su alkolde çok kötü kokuyor. 0 0 Yorumla
Jaqu-Oo Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Her gün mutlaka içiyorum. 0 2 Yorumla Yomeyamo 1 yıl Vay be senin tuzun kuruymuş Yorumla Jaqu-Oo 1 yıl Niye senin ki nemli mi? Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Uzun zamandir kullanmiyorum 0 2 Yorumla Yomeyamo 1 yıl Ne kadar uzun zamand Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En az yil olmuştur Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl 0 kullanmıyorum 0 2 Yorumla Yomeyamo 1 yıl Sorum kullananlara zaten Yorumla Diyarbakirli_mavis21 1 yıl Olabilir bizde faydalandık 🤭 Sen peki ne sıklıkta 🤔 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2 güne 1 0 0 Yorumla
Sevgi74674 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Çok 🥹 0 3 Yorumla Yomeyamo 1 yıl Ne kadar işte. Haftada kaç kere mesela Yorumla Sevgi74674 1 yıl Sayamıyorum Yorumla Yomeyamo 1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mutlaka her gece yatmadan mutlaka bir sek viski içer ve namazımı kılıp yatarım.
Namaz ne alaka 🤣🤣🤣
Allah affetsin.
Ayda 1 falan, dolapta hep vardır 1 2 tane ama
Bugün vodka shot yapıyorum, normal de viski severim😎
Sen ne içiyorsun bugün?😉
Bomonti
Filtresiz güzel, severim😎👍🏿 senin profil kapalı mı?😉
Evet
Açsana geliyorum 🙈
😉🙈
Ne buluyorsunuz su alkolde çok kötü kokuyor.
Her gün mutlaka içiyorum.
Vay be senin tuzun kuruymuş
Niye senin ki nemli mi?
Uzun zamandir kullanmiyorum
Ne kadar uzun zamand
En az yil olmuştur
0 kullanmıyorum
Sorum kullananlara zaten
Olabilir bizde faydalandık 🤭
Sen peki ne sıklıkta 🤔
2 güne 1
Ayda bir kez alırım evde içerim