Diğer Kocama git orta şekerli türk kahvesi yap dedim az şekerli yapmış? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bir ton bağırdım hala içim soğumadı ne yapayım ben şimdi buna? Güncellemeler9 ay Kahveyi döktüm rahatladım Kocama git orta şekerli türk kahvesi yap dedim az şekerli yapmış? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 9 ay Fincanı kendine sok bak senin yüzünden oldu de için soğur 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 946 cevap paylaştı. Gece send eaz cekerli ver 😂 0 0 Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. My shaylaa🙈😻 1 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. boşan bence 0 0 Yorumla
AsilVenom Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 455 cevap paylaştı. Tut kapıya at 😂 0 1 Yorumla AsilVenom 9 ay Ve evlenmemek icin bir neden daha 😃 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yatırsi k. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Aldat 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 9 ay Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. kafasından dök 0 0 Yorumla
alexxisass Takip Et Xper 7 Yaş: 24 9 ay Verme artık 0 2 Yorumla alexxisass 9 ay Ğff beee Yorumla alexxisass 9 ay Karı gibi karı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Fincanı kendine sok bak senin yüzünden oldu de için soğur
Boşan abla arkandayım
Suratına fırlat fincanı
Gece send eaz cekerli ver 😂
Öyle kocayı skmk gerek
My shaylaa🙈😻
Kocan senin eksik yanlarını bırakıyor anlaşılan
boşan bence
Tut kapıya at 😂