Kahvenin yanında hamur işi yenir mi?

Merhaba,
Yani doğruyu söylemek gerekirse kahvenin yanında tuzlu şeyler pek gitmiyor genelde böyle yaş pasta ekler pasta kek bunlar güzel gidiyor o yüzden kahvenin yanında hamur işi pek tercih etmem açıkçası daha doğrusu genel olarak çay içerken dahi hamur işlerinden birazcık olsun uzak kalmayı tercih ederim ama çoğu zaman bunu yapamam tabii ki bunun da nedeni midemde gastrit olmasından dolayı ekşime sıkıntısı yaşıyorum.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kendi adıma önyargısız ve bana özgü tercihlerime odaklanmaktan yanayım ben. Simit de krep gibi tuzlu veya tatlı içeriğe bağlı olarak çayla da kahveyle de muhteşem olur, bunun zenginlikle değil zevklerle ilgili olduğunu düşünüyorum. Nutella'ya bandırıp kahveden kocaman bir yudum alınabilir. Krem peynirle de çay harika olur. Simite her lezzet yakıştırılabilir, yeter ki sunum güzel olsun. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Görüş
15Görüş
Anket hatalı kahve varken hamur işinin ne işi varmış zaten kahve karnımı doyuracak
Hamur işinin yanına çay, tatlının yanına kahve🤝🏻
kahveyi hic bir sey yememek icin iciyorlar sadık olmayan diet sahipleri :)
kahvaltida zeypeydom gevrek cay
Bazı şeyler en üst seviyeyi görmüştür denemeye ihtiyaç bile duyulmaz. Hamur işi çay üstüne bir şey denenmez
Patates püresi, hamburger gibi şeylerin yanında bile kahve içebilecek midesizliğe sahibim ben ya, üzücü :(
kahveyi hiçbi şeyle sevmiyorum ya çaycıyım ben
Kahveyle yenen hamur işleride var. kruvasan olur görseldeki simitin içinde sürülen çikolata olursa kahveyle yenir. genellikle hamur işleri börek vs çayla yeniyor tabi
Kahvaltı yaparken kahve güzel oluyor, reddedemem ama çay varken simitin yanında kahve içmem. 😋
Kruvasan gibi tatlı şeyler yenebilir ama simit poğaça vs yenmez
Denedim. Çay kadar zevk vermiyor. Hamur işi en güzel çayla gider.
Ben çok severim kahve ile hamur işini ya da kahve ile kalvaltıyı.
Kahve keyif işidir bir şey yerken de ne bileyim bazlamanın yanında da içilmez herhalde
Bugünkü kahvaltım filtre kahve ve Nutella lı kruvasan
Kahve yanına kruvasan çok yakışır 🥳
Çay dururken kahve ne alaka yahu
Kahve ve bitter yerim
Kruvasan çok iyi gidiyor
Kahvebib yanında kurabiye iyi gider
kahveyı oldum olası sevmem cay varken :D
Bn yemem cayla Olabilir ama
En İyi Görüş