Diğer Mahallemizde küçük bir kıza tecavüz etmişler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Duyduğuma göre kız 5 yaşındaymış tecavüz eden adamsa 28 29 filanmış yazık daha küçücük aileler niye böyle sokağa atıyor sabahtan aksama anlamıyorum Güncellemeler9 ay Güncelleme Mahallemizde küçük bir kıza tecavüz etmişler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Orоspu çocuğunun $ikini koparıp ağzına sokup meydanda sallandıracan 0 1 Yorumla Soran 9 ay İlk defa sana katılıyorum œ Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Allah kahretsin bunları ya , hadım edeceksin bunları ya da hapiste bunu diğer erkeklerin karilari yapmasi lazım 😡😡😡🤬 0 3 Yorumla Soran 9 ay Hiç sorma küçük çocukları hedef alıyorlar savunmasız ve güçsüz olduğu için Yorumla Cevap sahibi 9 ay Hukuk sistemi yetersiz, mağduru değil faili koruyor , insanlar kendi adaletini kendi sağlayacak artık maalesef Yorumla Soran 9 ay Bilmiyorum nasıl oluyorsa olsun artık hiç bir şey umrumda değil Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Çocuk dediğin mahallesinde sabahtan akşama oyun oynar zaten. Mağdur yerine yine faili haklı buluyorsunuz ya allahta sizin bin belanızı versin. 0 1 Yorumla Soran 9 ay Ne alaka lan ben öyle bir şey demek istemedim sadece dünya böyle bir yer demek istedim Yorumla
gamsizbirkiz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 9 ay içim parçalandı şu an keşke su soruyu okumasaydım 0 9 Yorumla Soran 9 ay Nedense ne olsa şaşırmıyorum dünya bu değişmez Yorumla gamsizbirkiz 9 ay dünya çok pis bir hal oldu özellikle ülkemz şu son yıllarda Yorumla Soran 9 ay Öyle biz iyi insan olalım bende iyi insan olmaya çalışıyorum sizde çalışın dünya değişmez biz değişiriz Yorumla gamsizbirkiz 9 ay Allah hepimizi iyi insanlar ile karşılaştırsın Yorumla Soran 9 ay Bak buna asla inanmam ama umarım öyle olur Yorumla gamsizbirkiz 9 ay inancını kaybete hiçbir zaman güzel kardeşim Yorumla Soran 9 ay Dualarım kabul olmuyor bende dua etmeyi bıraktım kendime inanıyorum artık Yorumla gamsizbirkiz 9 ay oyle seymi olur Yorumla Soran 9 ay Demekki oluyormuş allah var bunu biliyorum. tek ilah tek gerçek o onuda biliyorum tek kurtuluş yolu odur onu biliyorum ama artık kurtulmakta istemiyorum dua etmekte neyse boş ver konu nereye geldi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Orоspu çocuğunun $ikini koparıp ağzına sokup meydanda sallandıracan
İlk defa sana katılıyorum œ
Allah kahretsin bunları ya , hadım edeceksin bunları ya da hapiste bunu diğer erkeklerin karilari yapmasi lazım 😡😡😡🤬
Hiç sorma küçük çocukları hedef alıyorlar savunmasız ve güçsüz olduğu için
Hukuk sistemi yetersiz, mağduru değil faili koruyor , insanlar kendi adaletini kendi sağlayacak artık maalesef
Bilmiyorum nasıl oluyorsa olsun artık hiç bir şey umrumda değil
Çocuk dediğin mahallesinde sabahtan akşama oyun oynar zaten. Mağdur yerine yine faili haklı buluyorsunuz ya allahta sizin bin belanızı versin.
Ne alaka lan ben öyle bir şey demek istemedim sadece dünya böyle bir yer demek istedim
içim parçalandı şu an keşke su soruyu okumasaydım
Nedense ne olsa şaşırmıyorum dünya bu değişmez
dünya çok pis bir hal oldu özellikle ülkemz şu son yıllarda
Öyle biz iyi insan olalım bende iyi insan olmaya çalışıyorum sizde çalışın dünya değişmez biz değişiriz
Allah hepimizi iyi insanlar ile karşılaştırsın
Bak buna asla inanmam ama umarım öyle olur
inancını kaybete hiçbir zaman güzel kardeşim
Dualarım kabul olmuyor bende dua etmeyi bıraktım kendime inanıyorum artık
oyle seymi olur
Demekki oluyormuş allah var bunu biliyorum. tek ilah tek gerçek o onuda biliyorum tek kurtuluş yolu odur onu biliyorum ama artık kurtulmakta istemiyorum dua etmekte neyse boş ver konu nereye geldi