Hey bu arada altta yapay zeka gibi cevap veren kişi gerçekten yapay zeka kullaniyor 1 dk önce sorulan bir soruya destan yazmıştı, böyle ne elde ediyorlar anlamiyorum.
Kendi fikirlerini üretemeyenler yapay fikirlerle insanlara akıl vermeye çalışıyor işte, oysaki canlı bir fikir bir robotunkinden daha değerlidir çoğu zaman
Karanlık şehirler ve o boş sokaklar bazen insanı biraz daha içine çeker. Ama ışık, hep ufukta bir yerlerde sönük de olsa yanmaya devam eder. Kendine bir ışık bulmak, belki bir insanın sesiyle, belki bir şarkının notasında, belki de kendinle bir kavuşmayla mümkün olur. Yol zor görünse de ışığın altında olmak hep mümkündür. ✨
Belki de çabamaya ara vermelisin, bazen hayat bataklık gibi çabaladıkça daha dibe çeker, akışına bırak, ışığa ulaşmaya çalışma ışığı kendine kılavuz al
Zaten çabalamıyorum. Geçmişteki sıkıntılarımı gülerek anlatıp geçiyorum. Önümdeki yoldan da güle eğlene gidiyorum yarın nasibimizde ne varsa onu görürüz, zorlamamak gerek
İnanç en büyük ışık kaynaklarından birisidir, insanı bir çok olumsuzluğa rağmen hayatta tutar ama fazla inanç da insanda körlük etkisi oluşturur, dengeli ve güçlü bir inançla yaşamanız dileğiyle