Ali Tezel herşeyi açıkça ortaya koymuş.
https://i.hizliresim.com/GvPBz6.jpg
https://i.hizliresim.com/GvPBz6.jpg
Birader lütfen kusura bakma !
Söz konusu siyaset olunca dayanamıyorum dalıyorum konuya.
Eğer akp kafasının kadınlar için söylediklerine bakarsan, bu yaşananların onlar için gereken olduğunu anlarsin. Alevi düşmanı oldukları açık ve net. Ancak yaşanan bu olayda gereken cezayı alacağı da meçhul. Malum! Yasaklar getirilmeye de başlandı.
Gelmesinler. Ben sevindim zaten gitmemelerine!!! Akp iktidarı zamanından yani 2002 den bu yana kadına şiddet tecavüz çocuk istismarı %1200 arttı. Onların ellerinde Özgecan'ın kanı var!!! Kadını mal eşya ikinci sınıf insan olarak görenler bu insanlar değilmi. Gelmesinler iyikide gitmemişler
Cok ayıp bir davranış hem televizyonlara çıkıp bas bas bağırıyorlar yapmacık bir şekilde hem de insan Ayrılığı yapıyorlar. Bizim dinimizde insan Ayrılığı haram kılınmış ama sorarlarsa herkes Müslüman ne kadar ayıplannası bir durum yazık ülkemize ne diyelim...
Neden bunu yapıyorsunuz elınıze ne geçıyor? Cumhurbaskanının kızları aılenın evıne gıttıler, acılarını paylastır. Ben sunnıyım ALEVi sunnı ayırd eden yok herkesınkı can
Senin ve benim için can..
Cevap
27Cevap
Arkadaslar tartısdıgınız konu cok sacma isteyen istediginin cenazesine gider kendi insafiyetine kalmıs birsey bence bu olaya herkes uzuldu bizde uzulduk ama bu mevzuyu tartısan kac arkadasımız cenazesine gitti sacmalamayı kesin isteyen istediginin cenazesine gider
Hükümet yanlısı değil ama Devlet adamlarının bütün cenazelere katılmasını beklemek saçma. Bu genc kızın yaşadıkları ve ölüm şekli çok üzücü ama bu genç kızın diğer ölen genç kızlardan bir fazlalığı yok. Onun için böyle provokatör cumlelerle paylaşım yapmamakta fayda var. Yeteri kadar alevi sunni türk kürt diye böldüler bu ülkeyi.
nefret suçu dur ırkçılıktır ayrımcılıktır
zati bu ülkede onlar gibi denyo çok bu kürt tür teröristtir
bu alevidir insan deyil
bu lazdır bu arnavuttur bu çerkesdir
bu bu bu bu BUNLARI başlarına yıkacağız bir gün ki
nezaman halkların kardeşliği olduğu zaman
Ali Tezel kendi karısıyla anlaşamayıp Tvlerde rezil olan bir adam ona buna mı laf atıyor.. :)
Ölüm bu ölüm..
Ne olursa olsun bir insan hiçbir şey yapmadığı halde öldürülüyor, buna yüreğin sızlaması için merhamet sahibi olması yeterli bir sebeptir..
Konuyu araştırın öyle insanlara sunun..
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/28207432.asp
Sumeyye'nin on hazırlıkları başlamış desene :D
Erdoğan'ın masum yere oldurulenler için söyledikleri ortada ablacim. Farklı bir şey beklemene gerek yok! Ha en fazla busefer annesini yuhalatmaz onun yerine de bakanları falan saydiriyor zaten !
siyaset yapayim sana : cumhurbaskanın kızı sümeyya mı ne o gidier.. nede olsa siyasete gircek.. yavas yavas göz boyamama (: ülkemizde gercek dindar insanlar %25 lerde ): kalanlarda arap dindarlar (çakma ve gösteris)
Ulan bari bu konuyu siyasetten yararlanmaya çalışmayın be AKP CHP MHP vs. heer ne olursa olsun bari bu olayı siyasete yansıtmayın fırsat bilip hemen bir partiyi karalamaya çalışıyorsunuz.. Yazık be!
Eğer akp nin kadın hakları hakkında söylediklerini biliyorsan konunun başka türlü cozulemeyecegini de bilirsin !
Alevi düşmanlığını gezi parkı eylemlerinde ölen gençlerimiz için yaptıkları açıklamalarda gizlemeyen ırkçı insanların özgecanın cenezesine gelmemesi benim açımdan sevindirici. Tabutu kirlenmesin kızcağazın.
Özgecana bir daha bak.
www.ensonhaber.com/.../1424074211.jpeg
Türkmen Alevisi olabilir.
Yok artık ne alakası var ya aferim her şeye bir siyaset karıştırın bırak kızın arkasında Aleviymis de söylemiş de diye konuşacağıniza bir yasin okuyun daha faydalı olursunuz
Olayı erdoğana ya da başka birini indirgemenin mantığı nedir onu anlamadım. Siyasiler ne yaparsa yapsın kızlardan da erkeklerden de bu tip sapıklar ortaya çıkacaktır. Herkesin ahlak yapısı düzgün olmuyor malasef. Ayrıca her yoruma erdoğanı suçlu göstermeye çalışan neyin kafasında onu anlamadım? Sanki erdoğan gidin tecavüz edin yakın dedi.
Ben dediğini kanıtlarla ima edebilir destekledigini kanıtlarim!
Sen peki erdoğanin bu olaya karşı olduğu tek bir şey gösterir misin bize?
Adamın yıllardır yaptığı açıklamalar yetiyor be.
Tanrıya inanmıyorum fakat allah belalarını versin. Gebersinler hepsi yazıklar olsun bunları hala başta tutanlara fetullah güleni sevmiyorum fakat allah evlerine ateşler salsın çocuklarından görsünler göreceklerini yazıklar olsun.
Her neyse laflarımı geri alıyorum kimsenin çocuğuna böyle demek olmaz fakat gitmeleri gerekirdi bence.
Çok boş beleş adamlarsınız ya. O it kızın alevi olduğundan, kızında o caninin sunni olduğundan haberi bile yoktu. O resmini ve yazısını paylaştığın adamın küçük ve iğrenç hesaplarına alet oluosun şu an
Ya ister alevi olsun, ister sunni, ister şafi olsun ne ne fark eder? Hiç bir şey sonucu değiştirmez. Daha fazla saçmalamayın !
Ya aleviliğe filan karşı değilimde her birşeyi siyasete bağlamıyorlamı gıcık oluyorum
Göz boyamak için kızlarını eşlerini yollarlar. Kendileri de hakaret ederler yargılarlar. Öyle olduysa bile inanırım yani bunlardan her şey beklenir...
Bu mezhepleri iyi düşünmüş, kim düşünmüşse. Topluma ayar çekmede harika bir araç.
siz ve sizin gibiler yüzünden herkes birbirine düşman olmuş herşey bitti her sorun bttim şimdi yok cenazeye gitmedi yok alevi diye yapmadılar falan ya ne kadar hoşunuza gidiyor boş boş konuşmak be
ne alaka arkadaş ben böyle düşünmüyorum ya hangi birine gidecekler illaki birileri gidiyordur kızı ordaydi cumhur başkanının mesela
Nedeen birilerinin acisindan faydalanarak siyaset yapilir bu sadece bizim ulkemizde var ve bole oldugu surece tek adim ilerleyemeyiz
Hükümetin kadınlar için söylediklerini oku anlarsın !
Ortayı bombalamayın l*n gereksiz heriffler nerden açıklama geldi cumhurbaşkanı kendi ağzıylamı söyledi alevi olduğu için gitmiyorum mu dedi. Siz gidin psikolojik tedavi görün Ak partili değilim ama insanlara b*k atmayın
Alevilik le SunniLikle ne alakası var arkadaşlar yapmayın lütfen. Bu olay a siyaset karıştırmayın
Allah aşkına tecavüze cesaretlendirenleri siyasetçilerken neden olaya siyaset karıştırmayın?
"bir tane kız mıdır, kadın mıdır bilemem."
tayyip erdoğan / dilşat aktaş hakkında.
- "kadına şiddet abartılıyor."
tayyip erdoğan / son 7 yılda %1400 artan kadın cinayetleri hakkında.
- "ben zaten kadın erkek eşitliğine inanmıyorum."
tayyip erdoğan / kadın dernekleri ile yaptığı toplantıda.
- "benim bedenim, benim kararım diyenler feminist."
tayyip erdoğan / kürtaj tartışmaları hakkında.
- "kürtajı bir cinayet olarak görüyorum."
- "tecavüze uğrayan doğursun, gerekirse devlet bakar."
recep akdağ / akp bakanı, kürtaj tartışmaları hakkında.
- "tecavüzcü, kürtaj yaptıran tecavüz kurbanından daha masum."
ayhan sefer üstün / akp milletvekili, insan hakları komisyonu başkanı
- “tecavüze uğrayan da kürtaj yaptırmamalı.
bosna’da kadınlar tecavüze uğradı ama doğurdular."
- “kadın ahlaklı olsun, kürtaj yapmak zorunda kalmasın."
i. melih gökçek / akp Ankara belediye başkanı
Bulabildiklerimin bile hepsi sigmiyor.. sen dusun
hic sanmiyorum ya neyse...
Umarim diyim sadece.
Keşke insan gibi görülenler birazcık insan olsalar . Kürt Türk alevi Hristiyan hepsi insan değil mi. Hristiyan bir kıza yapılsa o insan değil mi ona da yazık neden böyle ayrımcılık yapılıyor neden devletimiz böyle insanlara bırakılıyor neden herkeste bir tayyip aşkıdır almış başını gidiyor? Namaz kılıyor dindar bana mı kılıyor kendine kılıyor devleti iyi yönetiyor bu şekilde devlet yönetilmez yazık Türkiye Cumhuriyeti böyle insanlar tarafından yönetilmemeli. Allah sorsun hem bu dünyada hem ahirette.
keşke bir akarım olsa da bu ülkeden çekip gitsem.
medya ya olay düştü taş atılıyor politikalar başladı gene. bunun aslını kim biliyormuş peki.
Resmen milleti galeyana getiriyorsunuz :) Çareniz kalmadı çünkü :) Yazık. Bari kızcağızın üzerinden olayı siyasete ya da karalamaya çekmeyin. Ayıptır ulan ayıp.
i. melih gökçek / akp Ankara belediye başkanı
Daha neler var neler...
Başı açık kız perdesiz ev 15 yaşında kız ya yatakta ya yerde
Siyaset konunun tamamen içinde !
Bu olayı hiçbir şekilde siyasete taşımayın. İğrenç bence, daha fazla reklam yapmayın.
i. melih gökçek / akp Ankara belediye başkan
Hepsi sigmiyor bir de... düşün artik
iyi günler :)
Eğer öyle düşündülerse, insanlık tan nasibini almamışlardır demek
bunun alevilikle alakası ne.. insanları kışkırtıp gencecik bir beden üzerinden siyaset yapmayın.. erdoğanın kızı bizzat taziyeye evlerine gitti..
Erdogan bizzat genci cesaretlendirdi!
Siyaset tamamen işin icinde
Ne yazacağımı bilemedim. Çünkü konu hakkında kesin bir bilgim yok
Alevi olsun ne fark eder? Sonuçta o bir insan. Böyle yapmaları gerçekten çok saçma.
he dönüp dönüp konu gene siyate geldi yani hepinizin hammına koyim
Bir yerde Türkçü olduğu yazıyor , KARDEŞ aleviysede türkün alevisi.
Partiler beni ilgilendirmiyor. Ölen 20 yaşında bir kız
Esma esma diye gotunu yirtiodu arap dolu...
Bu olayıda soyasete tasimayalim nolur
Azmettirenleri siyasiler?
Ayrıca alevilerin cenaze namazı kılınıyor mu?
Bu sor provakasyon amacıyla sorulmuş @KızlarSoruyor görmezlikten gelme
Benim kendi yazdığım bir soru değil ki. Ali Tezel'in yazdıklarını paylaştım.
birilerinin sözlerini paylasmak provakasyon mu oluyor?
Ben sabahtan beri basbakanin sözlerini paylasiyorum mesela.
Ohoooooo pffffff çok saçma artık
Gelmesin. Rahat uyusun kızcağaz.
Sizde bir karar verin alevimi kürtmü?
Dersim Alevisi.
Kürt - Alevi olabilir.
ulkemizde kurumsal irkcilik var
Allah büyüktür onların da kızları var değil mi?
Aha gözüne kestirdi tecavüz edip öldürecek 😍😍😂😅
Şerefsiz bir köpek değilim çok şükür.
Ya suikast yapsan bilen yeterli aslında ://
benı eksıleyen arkadasıma da selam olsun buradan. gızlı hayranlık boyle bısı.
Ya saçmaladiniz iyice.
bu tamamen medyanın sacmalıgı bence
inanmıyorum böyle bir şeye.
insanlığın mezhebi olmaz
Yuh insafsızlar
Alevi miydi?
Dersim Alevisi.
Normalde alevileri sevmem ama her ne olursa olsun bir can bu. İnançsız da olsa beni hiç ilgilendirmez yine aynı üzüntüyü duyardım.
Beyin error !
Ne alaka mk.
Bu hep böyleydi
olmamış arkadaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar