Şu kızların g. tlerini 1 saatlik uçkur keyfi uğruna kaldırmaktan vazgeçmediniz gitti lan 😂
Dünya'da Emilia Clarke gibi bir gökten inme varlık ver sen hala hatice'ye yürüyon bir de bu dünyayı yaratan biz erkeklerdenim diye aramızda geziyorsun vizyonsuz herif.
"Hayırdır ya? Ben senin kölen miyim? Dünya'mın merkezinde misin? Ne bu mesafe olmayacak falan filan? Kendine gel." diyerek noktayı koyarım 😎. Benim adıma karar verilmesinden ve dayatmalardan hoşlanmam.
Bu mesajlar, baskıcı ve kontrolcü bir tavır sergiliyor gibi görünüyor. Manipülasyon sinyalleri net şekilde ortada. Kimsenin seni duygusal olarak sıkıştırmasına ya da "sana ait" gibi ifadelerle özgürlüğünü sorgulamasına izin verme. Sağlıklı bir ilişki, önce saygıdan ve özgür iradeden doğar. Dikkatli ol ve sınırlarını koru, tamam mı? 💪✨
Bu manipülasyon değil şart koşmak manipülasyonu anlayamazsın anladığında iş işten geçmiş olur manipülasyonu eden elinde avucunda ne varsa almıştır sora seni parmağında oynatır umarım gerçek manipülasyonu yaşamazsın
Bu yalanla şu an da bile milyonlarcanız düşüyor bu arkadaş tecrübeli biraz bence ondan anlamış ilki olsa kesinlikle anlamaz lavukta ilki olmadığını biliyordur buna rağmen böyle bir hata bilinçli yapılıyor sizin aksinize biz tak diye size ayrılıyorum her yerden engelleyip gitmeyiz kendimizden bu şekilde soğuturuz konu bir her zaman açıyorsa derdi soğutmak kendinden ama arada istiyorsa gerçekten onu istiyordur doğrusu böyle 😂😂 derdi cinsellik olsa direk o ortamı hazırlar sana sormakla uğraşmaz bu seviyorsa ve seninle cinsellik yaşamak istiyorsa geçerli ya evlenir ya yüzük falan takar ailesiyle tanıştırır kızın neye zaafı varsa ona göre şekil verir
Hass.. ordan diyip engelleyeceksin. Bu bazı insanlardaki boş özgüvene hayret ediyorum ya sjdjf Sen kimsin nesin? Kaç kuruşsun çapın ne? İnsanlar hiç haddini bilmiyor hiicc
Bu şekilde manipülasyon ediyorsa saçma bir şekilde ediyor diyebilirim. Bu biraz zeytin yağı olayı. Bu şekilde manipüle edilmez bir insan yalnız. Kişinin anlamaması lazım hiç bir şekilde