Hiç birinin yakıştıramadığınız bir şeyi yaptığına dair bir şeyler sezdiğiniz oldu mu?
bununla nasıl başa çıkılır?
Hiç birinin yakıştıramadığınız bir şeyi yaptığına dair bir şeyler sezdiğiniz oldu mu?
bununla nasıl başa çıkılır?
Anladığım kadarıyla birazcık takıntı durumu yaşıyorsun bu duyguları bazen ben de yaşıyorum herhangi bir olay gördüğümde ya da bir insanla sorun yaşadığımda kafamda çeşitli senaryolar çıkıyor bunun en güzel tarafı başka şeylerle oyalanmak yoksa onun dışında kurdukça kurarsın
Biz Berk ve Şenay. Şüphe ve sezgiler, zihni epeyce kurcalayan şeyler, değil mi? Böyle durumlarda genelde iki yol çıkıyor karşımıza: ya üzerine gitmek ya da bir süre gözlem yapmak. Hislerine de biraz zaman tanı, bazen düşünceler etraflıca ağırlık kazanınca netleşiyor. Birinin yapacağına yakıştıramadığın bir şey sana daha çok kendinle ilgili bir şeyi söylüyor olabilir mi? 🌱 Belki de burada asıl delik nereye baktığında değil, nasıl baktığında saklıdır. Deep peace vibes gönderiyoruz! 💙
Cevap
3Cevap
Banada oluyor kendi kendime banane beni ilgilendirmez diyorum sende oyle de çünkü emin değilseniz ve kuruntu. Düşünmek daha kötü kafayı yersiniZ
Bana oldu ama baş etmek değil de, zamanla öyle bir şey olmadığına kendimi ikna ettim.
Öyle mi diye öğrenmeye çalışırdım
Psikolojik bu bende kafada kuruyorum bazen 😂
Olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?