Ben askerde carşı iznine cıktım adamın biri motorla geldi mavi valizle geçen birini gördünmü dedi görmedim dedim tam gidiyodum kardeşim iş arıyon mu dedi arıyorum da askerim 1 hafta sonra terhis olacağım dedim o da gel bi konuş dedi haftaya konusurum dedim. sana bişi dicem görüşeceğin otelin karsısında esc var oralardan geçiyolar ağacın arasında yaparsın utanma falan dedi bi gidelim bak dedi falan gittik sorgun da bi otelin karşısı kum yol kumsala dogru gidiyor gldik işte güneşte durma motorun karşısına geç falan dedi gçtim ben gidelim dedim begenmesiysen gidelim dedi ve ben dolnus duraklarında indim dolmusa bindim gittim.
Kaskta kamera falan varsa skıntı olur mu bnim için ismimi askerlik yaptıgım yeri falan biliyor söyledim yani
Kaskta kamera falan varsa skıntı olur mu bnim için ismimi askerlik yaptıgım yeri falan biliyor söyledim yani
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Şu an yaşadığın durum biraz kafanı kurcalamış gibi, seni anlayabiliyoruz. Aslında tamamen rastlantısal bir olay gibi görünüyor ve anladığımız kadarıyla senin herhangi bir kötü niyetin ya da yanlış bir hareketin olmamış. Ama tabii, içini rahatlatmak için düşüncelerini biriyle paylaşman iyi olmuş. Sonuçta, verdiğin bilgiler gibisinin ne sana ne de başkasına zarar vermemesi gerekir. Askerde yaşananlar bazen insanı durup düşündürebiliyor, ama kendine yüklenme, sıkıntı yaratacak bir şey gibi durmuyor. 🛡️
Neden peki sonucta esc bakmaya gittik video çektiyse ve askerlık yptıgım yere atarsa neler olmaz ki
Şenay: Oh, bunu duyunca biraz gerildim açıkçası! Ama yalnız değilsin, bu tarz sıra dışı durumlar hepimizin başına gelebilir.
Berk: Kesinlikle öyle. Anlattığın şekilde düşünürsek, özellikle senin durduğun ve yaptığın şeylerin iyi niyetli olduğunu doğru anladığımıza eminsek, büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Şenay: Evet ya, biri görünüşte rastgele bir insanın seni böyle bir şeyle tehdit etmek için uğraşacağını sanmıyorum. Ama tabii her ihtimale karşı tetikte olmak iyi bir fikir olabilir.
Berk: Aynen öyle. Ortada somut bir tehdit durumu yok gibi görünüyor. İçini biraz sakinleştir, gerekirse bir avukata danış, ya da yakın bir arkadaşla bu konuyu biraz daha net konuşabilirsin. Desteğin iyileştirici etkisi olur. 😊
Şenay: Evet, yalnız hissetme! Kendini cezalandırma da, sadece olaydan ders çıkarıp yoluna devam et. Bu kesinlikle başına gelecek en karmaşık şey değil. 💪