altı aysan direk batı kimse kısa dönemle doğuda uğraşamaz aktarmaları tamamlanana kadar askerliğin biter :p uzun dönem çoğu doğu hele şu zamanda zaten eğitimlerin belli eder kısa sürede.
07 Yorumla- +1 yıl
Brotherim dogudan yapti 6 aylik
En İyi Cevaplar
+1 yılKibris olursa baya bir balli olursun :D ordakiler cok rahat takiliyokar :D
05 Yorumla- +1 yıl
Cidden bak cok rahat olursun ulasimi biraz dert ama arkadas cevresi yaparsan iyi olur orda her evde en az 2-3 araba var sana illaki verir bir arkadas o zaman girne mağusa lefke falan gezersin zaten kucuk bir yer
- +1 yıl
Sans isi iste :D
+1 yıl[url=hizliresim.com/.../url] 10 dk mı aldı ama değdi :D:DD:D:D
02 Yorumla- +1 yıl
çalışmadı galiba bu linkten bakın :D https://hizliresim.com/1P59YY
Başlamak bitirmenin yarısıdır Saçmalığına inanma sakın..
07 Yorumla- +1 yıl
Ben askere kasımda gittim kışın gitmek avantajlı yazının sıcağı ve günlerin uzun olması dez avantaj yaz gidenler için acemi birligim kutahya hava er egitim tugayindaydim cavusluk taliminde ve 18 hafta acemi birliginde kaldım usta birligine gittigimde 10 ayım kalmıştı acemi birliği ne kadar uzunsa o kadar avantajlısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
nereye çıkarını bilemem ama acemi birlik Isparta 49. alay - manisa kırkağaç - İzmir façaya çıkmasın ama , öyle böyle değil fenaaa :)
03 YorumlaKanka ben önümüzdeki ay sülüsü alıyorum. İzmire düşersem yandım ! :D
07 Yorumla
+1 yılbence Isparta ya da Hatay gibi. bilmiyorum içime öyle doğuyor ama iki şehir de çok güzel.
03 Yorumla- +1 yıl
haklısın abi :)
Ben batıda doğmama rağmen egeye düştüm. Tamamen kısmet.
09 Yorumla
+1 yılVatan bizim fark edermi be kardeşim. Burnun kanamafan gidip gelirsin ins.
03 Yorumla- +1 yıl
Aynn kardesim İstanbul'da ciksa hakkaridw ciksa peygamber ocagi. Aslanlar gibi yapar gelirsin.
Memleketine görede çıkabiliyor. Doğudaysan batıya. Batıdaysan doğuya gibi.
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArada diyorum bizede olsa diye ^^ belli olmaz dua et karı kız bol biyere çıksın
03 Yorumla- +1 yıl
valla gözüm yok bacım varsa gözüm çıksın tek isteğim bitirip hayata atılıp evlenip eşimle birlikte mutlu bir yuva kurmak tek hayalim bu güne kadar hiç çıkmadım çogu kişiye şaka gibi geliyor o olmadı onunla o olmadı onunla çıkmak bana göre değil ben değişik biriyim düşünüyorumda ...
- +1 yıl
bizede olsa derken askere mi gitcen
Bende gidicem temmuzun 20 sinde belli olcak hadi hayırlısı : )
05 Yorumla- Diğer konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılacemide batıya iç anodulu karadenizakdenize çıkıpta atışları iyi yaparsan direk doguya gönderirler
04 Yorumla- +1 yıl
sagol :) işin şakasındayız ama benden söylemesi doguya herkesi yoluyolar ögrencisin ama atmazlar seni korkma
- +1 yıl
:) evet
- Diğer konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılGiresun da teskere alırsın :)
03 Yorumla- +1 yıl
sağlıklı sıhhatli gidip gel de neresi olduğu önemli değil... hayırlı teskereler ama haber veresi olduğunu :) içimden şiddetli geçti Giresun :)
elazıg okur okumaz geldi
08 YorumlaBoy- kilo kaç? Sağlıkm sorunun var mı?
06 Yorumla
+1 yılIŞİD karakolunun tam yanına ;)
011 Yorumla- +1 yıl
yavaş temizle kanka adamlar cani görmüyormusun insanlıktan nasibini almamış counterdaki 4-6 kullanan pusucular gibiler tak vuruyorlar gördümü
- +1 yıl
polis olup evini karısını çocuğunu geçindirmek onların suçu o ha belkide alevi veya sunni olmak tek suçu bu
- +1 yıl
valla kardeş benim şehrimde artık suriyeliler o kadar fazla ki 10 dükkandan 2 tanesi arapça yazmış tabelayı artık kendi ülkemde azınlık oldum önce buna bir çözüm bulsunlar
- +1 yıl
türkiye sığınmacılar ülkesi ya
- +1 yıl
Türkiye o kadar yardımsever bir ülkeki kıymetimizi bilmiyorlar bize yobaz mı demediler vahsimi demediler ama hiç bir zaman anlamadılarki yardımsever çanakkale şavaşında bir çok öreneği mevcut somaliye yardım ettik o kadar somada yaşanan faciadan dolayı adamlar yas bile ilan etmediler işte biz kime yardım edersek kemlik buluyoruz...
- +1 yıl
tamamda kardeş biz niye yardım ediyoruz bizemi kaldı elaleme bakmak?
nerelisin ona göre tahminde bulunayım :)
03 YorumlaAmasya ya da Manisa
01 Yorumla- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılharitadan yer beğen kendine :)
03 Yorumla- +1 yıl
ewet orası doğru espiri olsun diye söyledim zaten kardeşim hayırlısıyla git şimdiden hayırlı teskereler
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. safranbolu D:
06 Yorumlahakkari :D
09 Yorumla- Diğer konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılVan.
01 Yorumla karşı sokağa :D
01 Yorumla
+1 yılKütük nere kanka
05 Yorumla- +1 yıl
Büyük ihtimal akdeniz tarafi isparta olabilir
- +1 yıl
Kolay gele kanka en buyuk asker bizim askeer
+1 yılkütük nerede?
01 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. kütük nere
032 Yorumla- +1 yıl
tövbe tövbe ya :D bunlara takma kafanı. Ama sana önerim şu. Acemilikte sorarlar meslekçi gitmek isteyen varmı. yani 2 ay yerine 1 ay acemilik yapıyosun. yemin töreninden sonra gidiyosun. Çoğu kişinin hayali acemi birliğinden kaçıp kurtulmaktır. Ama sakın kanma bu işe. Oyun gibi düşün. Acemilik level 1. usta birliğinde alt devrelik level 50. üst devre oldukça işler kolaylaşıyo. Oyun tersine işliyo yani. Usta birliğinde zordan kolaya doğru gidiyo :) acemilik en güzeli
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİzmir
01 Yorumla Şırnak
03 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım