Kızlar, Erkek cinsiyeti o kadar sapiklarki dm kutum erkek ismiyle dolu ne demek bu?

Abaza sapıklar bununda hosumuza gittiğini dusunuyo aptallar okumadan siliyorum erkek ismi görünce bıktım erkeklerden kendilerini tatmin etmek için sürekli sapık sapık mesajlar atıp oralarini buralarini çekip bana yollamalarina her uygulamada oyunda veya her yerde sosyal medya kullanırken bile kadınlar olarak rahat değiliz sürekli bi bel alti konuşmalar işyerine gideriz sapık sapık suzerler laf atarlar tacizci şekilde konuşurlar nerde sapık varsa Türkiye'ye dolmuşlar sokakta erkek çocukları 5 yaşında bel altı konusmalar küfürler sana aşığız demeler kucucukten sapık doğuyor erkekler ıslık çalan erkekler laf atan arabasına çağıran arayan takip eden korna çalan lan erkekler insan gibi yolda yuruyemiyolarsa köpekler değil erkekler uyutulsun sokakta sapık erkek istemiyoruz tacizci erkek istemiyoruz kızlar olarak rahat yürümek istiyoruz sortumuzun tacize bahane edilmesi giyim tarzımıza teşhirci denilmesi hayır abi tacizcisiniz insan olan kendini tutamiyosa erkekler zaptedemiypsa kadın görünce erkekler tehlikeli varlıklar kapatilsinlar ben erkekler yüzünden gözüme kadar kapanamam bide şeriat diyolar sapıklar aşırı sapıklar yolda kız arkadaşımla yürüyorum her beş Araban 4ü tanışmak istiyor iğrenç sapıklar otele gidelimmi yatağa gecellimmi pis sapık abazalar kesinlikle idam şart Türkiye'de erkekler için organlarından sallandiracaksin hepsini

Kızlar, Erkek cinsiyeti o kadar sapiklarki dm kutum erkek ismiyle dolu ne demek bu?