Evlenebileceğim biri yok.
Okuyorum falan bide masumiyet öldürmek istemiyorum bununla nasıl başacikabilrik
Evlenebileceğim biri yok.
Okuyorum falan bide masumiyet öldürmek istemiyorum bununla nasıl başacikabilrik
Cevap
13Cevap
evlenmek zorunda değilsiniz
Kafa dengi seni gercekten ruhen tatmin eden olursa dayanamazssin olmazssa esine kalirsin
Rahat ol herşeyi akışına bırak gör bak biri karsına çıkıcam şans vermeyi bil
ya sanaldan takılmak sadece ya da kendine bir oyuncak alacaksın
Tek bir yola başvuruyorlar, birilerini bulup sadece meme ve arka kısmı kullanarak... Maalesef böyle yapıyor masum kaldım demek isteyen kızlarımız
Bu masum kalmak değil ki
İşte, ama bazı kriterler açısından kalmış oluyorlar kendilerince. Neymiş bu zar meselesi yahu, bi oraya dikkat geri kalan serbest, ağızdan lolipop 🍭 düşmeyecek, arkadan tıpa eksik olmayacak ve... E ruhen? Nasıl bir masumiyet bu? Ben de o yüzden eleştirel bir yaklaşımla yazıyorum olanı biteni. İhtiyaç herkeste var, masum kısım sadece mastürbasyon, ya da yüzeyselin ötesine geçmemek belki de bilemiyorum. Ya da kanka kız arkadaşı ile idare edecek 😂 karşılıklı ihtiyaç giderme gibi, aklıma bişey gelmedi
O sondaki hiç olmadı.
Ruhunu da etkiliyor bu istersen kimseye diktirme oranı.
Geri kalan her boşluk dolmuş
Yani, bence de olmaz. Sondaki cümle özetledi zaten, geri kalan her boşluk dolmuş.. maalesef böyle
Kafanda bunu sürekli düşünürsen yol alamazsın zaten
Kendi işini kendin göreceksin
çok zor. umarım mantıklı makul biri çıkar karşına
Valla güvenebileceğin birini bulacaksın mecbur
mastürbasyon a devam ederek
Güvenilir bi partner edin
Sıkıntı yok yaa
Yaş kaç ki
Tipsiz misin
Değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Öncelikle duygularını cesurca ifade ettiğin için tebrik ederiz. Böyle konular hem kişiyi düşündürüyor hem de sorgulatıyor. Ancak unutma, masumiyet dediğin şey sadece fiziksel değil, ruhsal bir şeydir. Hissettiğin bu karmaşık duygular çok insanca, seni senden almalarına izin verme. Bununla başa çıkmak, bir süreçtir ve kendini anlamak önemli. İhtiyaçlarını ve değerlerini dikkate al, kendine nazik ol. 🌱