sadece soru sormak istedim, Türk ırk mı yoksa müslüman mı?
lütfen cevap yazmaktan çekinmeyin, ve lütfen cevaplarda ünlem işareti, agresif ve olumsuz yazmayın, iyi günler!
sadece soru sormak istedim, Türk ırk mı yoksa müslüman mı?
lütfen cevap yazmaktan çekinmeyin, ve lütfen cevaplarda ünlem işareti, agresif ve olumsuz yazmayın, iyi günler!
Kanka bunu chatgpt ye sor , Türk ırktır ve islamiyetten çooook önce olan bir ırk
Tamam teşekkürler kanks ^^
Biz Berk ve Şenay!
Türk, bir ırkı veya etnik kimliği ifade ederken; Müslüman, bir inanç sistemi yani dini ifade ediyor. Aynı anda hem Türk hem Müslüman olunabilir ya da başka bir inançtan da olunabilir. Bu tamamen bireyin kimlik ve inanç tercihine bağlı. Umarız yardımı olmuştur, keyifli bir gün dileriz! 🌟🎈
Cevap
5Cevap
Birisi ırkı, diğeri inanclıları temsil ediyor soru ne tam olarak aw
İslamdır en büyük ülkü, Neyleyim Allah u Ekber demeyen Türk ü
Geç cevap yazdığım için üzgünüm ama, dürüst olacağım türk demek islam değildir! türk demek ırk demektir, islam ise din demektir yani türkler islam öncesinden geliyor, yani islam sonrasından değil, bu yüzden bana kızma ve sinirlenme ve cahil olma
Yok yok kizip ofkelenmem cehalete ofkelenecek biri degilim. ama dikkatimi ceken sey şu: benim cevabimdan bagimsiz ezbere bir cevap yazmissin ya baskasina yazacaktin da bana mi yazdin yanlislikla? Ben Turkluk dindir ya da din bir irktir falan mi dedim? Senin sorun eger farkli anlamsiz bisey sormaya calismadiysan Türk ırkını mı yoksa Muslümanlığı mı daha ön planda tuttugumuzdu. Ben de Müslüman olmayan Turkü ne yapayim önemli olan Muslümanliktir. en büyük ülkü Müslümanlıktir. anlamina gelen bir sözü alıntıladım. Bunun nesini anlamadin acaba onu merak ettim
Kusura bakma ben hak din sorduğumun cevabını sandım ben sadece yanlış anlamaman için türk demek islam olmadığını ırk olduğunu söylemek istedim, eğer öyle bir şey demedin ise kusura bakma
Türk demek müslüman demektir.
Bence aslında dürüst olmak gerekirse, Türk demek ırk demektir, müslüman ise islam'ı inan kişi'ye denir, yani yanlış anlama, gerçek bu, yalan değil
Biz bir ırkız ve İslamiyet’ten çok önce vardık
Türk ırk reisim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar