Lütfennn beni linçlemeyiinnn?

Keşke hayatımda farklı olaylar olsada onları da paylaşsam ama yine aynı konu özür dilerimm🥹 (Ben 5 yıldır ) platonik olarak muratı seviyorum ama o sevmiyordu ama bazen kendi arkadaşlarına bana mesaj attırıp beni denetiyordu konuşacak mıyım diye sonra da engelletiyordu yine her neyse sonra ben muratın iş yerinden bir arkadaşıyla tanıştım adı ali ve aliyle çok iyi anlaşmaya başladık instadan birbirimize reels atmaya başladık ama ali bazen beni konuşmaların ortasında durup dururken engelliyordu hep sonra ben murata açık mini elbiseli fotoğraf attım ve bir hafta sonra aliye normal naber yazdım ve ali bana çok sinirliydi beni tanımamazlıktan geldi sizce burada ne olmuş olabilir burada murat bir şey yaptıysa beni kıskandığı için mi yaptı yoksa aliyi benden korumak için mi !!! Amaç sizce ne yani asıl sorum beni kıskandığı için mi yaptı aliyi benden korumak için mi? Lütfen netlik getirin bu olaya sayfam bu olayı sormakla doldu ben sadece aliyi benden ve bana olan hoşlantı hislerinden korumak için yoksa beni kıskandıgı için mi yaptı bunu merak ediyorummm bunu net olarak yanıtlayana fotoğraf atcam o murata attigimi kesin atcam ay lütfen linçlemeyin yine aynı konu diyeee?
Lütfennn beni linçlemeyiinnn?