Gercekten yardim edin?

Ben küçükken bir akrabamı seviyordum hiçbir zaman karşılık almamıştım kendisinden fakat şu anda büyüdük ve bir anda o bana karşılık vermeye başladı ben tabii çoktan ona karşı olan hissedilme bitirmiştim yoktu yani bu süreçte benim bir sevgilim oldu zaten ondan sonra bu akrabam bana açıldı üç senedir birlikteyiz sevgilimle şimdi sevgilimde benim akrabam bir yerde ama çok uzak fakat bu bana açılan akrabam daha yakın bana ve bizim ailede işte sevgilin varsa bile söylememen gerekiyor başkalarının laf söz olmasın diye bana açıldı ve ve ciddi bir yola girmek istediğini söyledi ve beni çok sevdiğini söyledi fakat ben de haliyle reddettim sevgilimi gerçekten çok seviyorum her şeyden çok seviyorum yani lütfen yanlış anlaşılmasın fakat habire aklımda şey olayı dönüyor yani acaba o akrabamla birlikte olsaydı harbi çok güzel olurduk bir yerde hani çok yakışırdık hani sevilirdik sonuçta küçükken hep aynı ekibin içindeydik şu anda da öyle hani o ekipten mesela o kadar kız onun peşinde koşarken o gelip benim peşimden koştu ve beni istedi hani harbi güzel olurdu hem o kızlara da güzel kapak olurdu hem de biz çok güzel olurduk falan hani piyasa böyle sallanırdı kısacası fakat sonra diyorum ki yani kendine gelmesin senin bir sevgilin var saçma sapan düşüncelere bırak sen sevgilini çok seviyorsun falan yani lütfen bana yardım edin ben bu düşüncelerden nasıl çıkacağım çok korkuyorum sevgilimi hani bırakıp ona gitme gibi bir olasılığım da yok öyle bir şey düşünmüyorum tabii ki de ama hani bazen de böyle kendimce birgün sevgilimle ayrılırsak ben kesin o akrabamla birlikte olurum falan ama hani yok ben sevgilimle mutluyum ne yapacağım ne olur yardım edin
Gercekten yardim edin?