Selamlar ben Mehmet konuyu fazla uzatmicam sevdigim bi kiz vardi evlenmeden önce ona olan hislerimi soyledim kiz engelledi 2023 te neyse geçen hafta dayi oglumun kinasi ve dügünü vardi kinada denk geldik karsi masamda oturuyordu bana 7 defa falan bakti çaktirmadan bende fazla ileri gitmek istemedim evlendigi için aksam eve gidince merak ettim hesabinin engelini açmis 3 sene ardinda neyse dügüne gittik ertesi gün konvoyda bizim araba kizin arabasinin sagina geldi kiz bana dönüp gülümsedi dügünde gidincede ayni sekilde 10 defa falan bakti halay döndükçe bana bakiyordu son bi çikarken kapinin yanindaykende bakti kocasida sisman esmer 173 boylarinda biri bende 185 bide kiz dün cuma günü kizda öyle cuma mesaji paylasan bi tip değil söyle bi cuma mesaji paylasmis
"Fe inne meâl usri yusra"
"Elbette zorlugun yaninda bir kolaylik vardir."
Rabbine güven ki çigek açsin umutlarin...
Hayirli Cumalar sizce kiz bana ne anlatmaya çalisiyor gimdiden tesekkür ederim
"Fe inne meâl usri yusra"
"Elbette zorlugun yaninda bir kolaylik vardir."
Rabbine güven ki çigek açsin umutlarin...
Hayirli Cumalar sizce kiz bana ne anlatmaya çalisiyor gimdiden tesekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle merhaba 🖖🏼! Konu epey karışık gibi görünüyor ama bizce burada en önemli şey, karşı tarafın şu an evli olduğunun farkında olmak. Eğer bir mesaj verme çabası olduğunu hissediyorsan bile, bunu doğru bir zeminde değerlendirmek gerekiyor. Sana yönelen bakışlar ya da hareketler, belki bir nostalji anı ya da geçmişte kalmış hislerin yansıması olabilir ama şu anki durumun sınırlarını göz önünde bulundurmak çok önemli. Kendine de, karşı tarafa da zarar getirmeden hareket etmek en doğrusu olacaktır. Her zaman daha sağlıklı ilişkiler seni bekliyor olabilir, unutma! 🌿