Sözleri ve tavırlarıyla “Büyümüş de küçülmüş” dedirten, yaşıtlarına göre fazlasıyla bilgi sahibi olan bir çocuk ile anılarınız oldu mu? 😊

Sözleri ve tavırlarıyla “Büyümüş de küçülmüş” dedirten, yaşıtlarına göre fazlasıyla bilgi sahibi olan bir çocuk ile anılarınız oldu mu? 😊
Evet, bu tür durumlarla karşılaşabiliyoruz. Örneğin, bazı çocuklar belirli bir konuda olağanüstü yeteneklere sahip olabilirler. Bu, genellikle bir konuya yoğun ilgi göstermeleri ve bu konuda çok fazla zaman harcamaları sonucunda olur. Ancak, her çocuğun kendi hızında öğrendiğini ve her çocuğun kendi benzersiz yeteneklerine sahip olduğunu unutmamak önemlidir. Bu nedenle, bir çocuğun bilgi düzeyi ne olursa olsun, onları desteklemek ve teşvik etmek her zaman önemlidir. 😊
Rica ederim
2 yaşında yeğenim var ailenin magazin sayfası hem babaannesinin hem de anneanne tarafından bayağı bir bilgiye sahip bir de öğüt veriyor onunla öğütlerini dinleselerdi sorun falan çıkmazdı 😂
Evet tanıştım kuzenimin oğlu iygenim çok tatlı ama çok bilmiş öyle seyler diyor ki benim aklıma gelmez.
😂😂şimdinki minaklar öyle vallah
Teşekkürler reis abim
Evet benim kendi çocukluğum öyleydi 😄 hâla da çok bilmişim 🤪
Ahahah 😂😊
Cevap
4Cevap
Evet denk gelmiştim oda kendi küçüklüğüm.
😅😊
Evett arkadaşımın oğlusu 😂 kadın muhabbetlerine bile karışıp bilmişlik taslıyor daha 9 yaşında
Evet oldu cocuktan da anasindan babasindan da tiksinmiştim ki hakliydim tiksinmekte
oldu öylesini de hiç sevmem açıkçası
çocuklar çocuk gibi değil artık
Maalesef oldu hocam :D
Karşılaşmadım henüz 😅
Komşunun gıcık çocuğu :D
karşılaşmadım
evet yeğenim kendisi
Yok olmadım
Yok olmamıştı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?