Otobüste taciz edildiğim de bağırmaya korkuyorum bütün kadınlar bu durumu yaşasa da söylemeye korkar. ?

Kaç kere yaşadım hele geçen gün çapa ya gidiyorum iett ye bindim oturuyodum sonra kalktım çünkü bir teyze geldi yaşlı ona yer verdim

Tabi ilerledikçe kalabalıklaştı benim arkamda bir kadın var aynı demiri tutuyodul ben sanıyorum ki arkamda ki o kadın hala meğersem kadın inmiş adam varmış arkamda ama ya anlatılmaz bir şey resmen sürtünüyor arkadan yaslanıyor yani bende de ritim bozukluğu var kalbim başladı hızlı hızlı atmaya kızardım ağladım ağlıcam yani ama korktum bağırmaya çünkü inanmazlar da o adam bir şey yapar diye. Çapaya gelmeden indim hemen yürüdüm

Neden böyle neden kadınlara böyle yapıyorlar ya onlarında annesi var belki kız kardeşleri var bu insanlık mı?

Üstünde ne vardı diye sorarsanız bunun önemi yok ama söyleyim uzun mont altında da ispanyol paça pantolon vardı. Bazıları mini etekliler hak ediyor diyorlar ama bunu kimse hak etmez isteyen istediğini giyer.
Otobüste taciz edildiğim de bağırmaya korkuyorum bütün kadınlar bu durumu yaşasa da söylemeye korkar. ?