Asansörde taciz edildim... Artık kadınlar da buna yeltenebiliyor mu?

Bugün Akköprüdeki Ankamal Teknosadan bir tv aldım kasada sıra beklerken az sonra arkamda bir kadında elinde bir kulaklıkla sıra bekllemaye başladı arada bir göz ucuyla elindekine bakıyordum...

Ben işim bitince asansöre yöneldim.-1 den 34 yaşlarında az önce arkdamda sıra bekleyen kadınla beraber bindim...

Asansöre binmeden önce kapıda beklerken beni uzun uzun süzdü, yalan yok ben de o bakışlara aynı gözle cevap verdim...

Sonra asasnsöre bindik; 1.70 boylarında, balık etli yani löp et bir hatundu...

Ben kenara çekildim ve asasörün camlı duvarından aşağıyı seyrederken elimlede yandaki korkuluk demirinden tutunuyordum...

O arada kadında elini benim elime değdirerek korkuluktan tuttu. :)

Elimi hiç çekmedim sadece dönüp gözüne baktım ve 8 saniye sonra serçe parmaklarımız sevişmeye başladı... Ama ne yazık ki altta kalan benim parmaktı... Bir anda heycan ve korkuyla birlikte vücudumda adrenalin başladı...

Asansörden indiğimde; ''düş peşine takıl beraber, ya bir böbrekden olurum ya da gerçekten ihtiraslı bir kadın ile tanışmış olurum'' diye düşündüm...

Sonra vazgeçtim kim nedir bilmem buna cesaret ediyorsa kesin sorunludur deyip farklı yönlere doğru yöneldik... Karşı cepheden giderken ara ara dönüp baktı ama pas vermeden uzaklaştım yoksa gol olurdu... :)

Sorum şu ? Artık kadınlarda buna yeltenebiliyor mu ? veya hiç yapmak isteyen oldu mu sayıları % ? kaçtır merak ettim...
Asansörde taciz edildim... Artık kadınlar da buna yeltenebiliyor mu?