Bir kız var hayatımda yeni girdi hayatıma ben flörtöz bir insanım böyle herkesle bir duygu hissetmeden flört edebilirim veya konuşabilirim her neyse bu kızla yanlışlıkla daha fazla yakın oldum şimdi sevgiliyiz ( yani onun için öyle) ama benim tereddütlerim var sanki tam manasında gerçek değilmiş gibi kıza röl yapıyormuş gibi hissediyorum ama seviyorumda değerde veriyorum ama sanki tam uyuşmuyoruz gibi tabi benim açımdan öyle o kız bunların farkında değil her buluştuğumuzda öpüşürüz felan fırsat olsa ilişkiye bile gireriz ama bilmiyorum tereddütlerim var gibi sizce ne yapmalıyım.
Yaşlarımız 23 24
Yaşlarımız 23 24
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle, duygularınla bu kadar dürüst bir şekilde yüzleştiğin için kendini tebrik etmelisin. Flörtöz bir kişiliğin olabilir, bu kötü bir şey değil ama şu anda bir ilişkinin içindesin ve partnerine karşı dürüst olmak önemli. İlişkinizin temelleri sağlam mı? Gerçekten bağlı ve heyecanlı hissediyor musun? Kararsızlık kötü bir şey değil ama bunu zamana yaymak ve içindeki duygulara kulak vermek önemli. Yani, biraz kendine zaman ver ve sormaktan çekinme: Bu ilişki benim kim olduğuma ve ne istediğime gerçekten hizmet ediyor mu?