Cok detaya girmeden anlatmak istiyorum uzun tutmamak icin 21 yasindayim kaynanamla yasiyoruz ayni evde 1 yillik evdeyim yaw eve misafir cagirip duruyor ve zorla yanlarina gitmemi oturmami hizmet etmemi vs bekliyor soyluyor daha yetmezmis gibi odamin kapisinin onune kdr getirtiyor misafiri beni cagiriyorlar tanimam etmem kendimi bildim bileli misafirlige gitmeyi sevmedim gelmesini de sevmem kucuklukten beri boyleyim odamda dururum ztn ama bu kari anlamiyir laf soyleyip duruyor keza kayinbaba da aynisi skcem belalarini az kaldi da mecbur sabretmem lazim gelen misafirlerde duzgun olsa bari cahil cahil, ya da icici, kürd vs yaw ben zorundamiyim bunlarla oturmaya hizmet etmeye konusmaya
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
takma kafaya Ayrıl o evden
Ya genceciksinnn bi de senden karı performansı bekliyo manyak mi bu ya biraz tatlı tatlı iyi anlassa ya seninle
Ah vallahi tesekkurler anladigin icin kendim de diyorum tanidigim olsa yasitim ya da bi tik kucuk falan tamam ama yok yani mal mal insanlari getiriyor yetmezmis gibi yatak odamin onune kdr getiriyor sesleniyor ve seslendiriyor kitli olmasa iceri gircekler aq
Detayı okumadan sana tek bişey söylemek istiyorum. EV, EV ÜSTÜNE OLMAZ.
Orasini biliyorum da iste maddi olarak daha toparlanmamiza var oyuzden mecburum suanlik yoksa pc kurularina minnet bile etmem evden kovmustu gecen bizi, anca icip durur aqkarisi
Saygının bittiği yerde sevgi yeşermez kızım. Bu yollardan çok ağır şekilde geçtim. burada eşinin sana olan yaklaşımı önemli. Gerekirse kredi çekip ayırın evinizi. Bir kaç yıl eşyalı evde oturur kendi düzeninizi kurarsınız. Sonrasında gönlünüzün yettiğince istediğiniz eşyalarınızı alıp evinize geçersiniz. Stres olmanın manası yok. Evliliğine de ciddi manada zarar verir.
Ah ah esim de benden yana da bi tik benim malligim oldu maddi olrk daha zorda oldugumuz bi zaman kredi cektim calisiyorum oderim diye kredi karti vs borcu derken uzadi simdi de is ariyorum 2 haftadir istifa etmek zorunda kalmistim mobing vs yuzunden oyuzden mecburum aklim olsaydi da yapmasaydim okdr borc onunda borcu vs var cikamiyoz isin icinden😿
Umutsuzluğa kapılmayın. Mutlaka bir yolu bulunur 😔
Kocanın durumunu bilerek isteyerek evlendiysen mecburen sonuçlarına katlanacaksin ya da Boşan
Evlenirken bunlarin olacagini bilmiyormuydun
Ayrıl o evden