Güncellemeler
+1 yıl
Mutluluk bizim kapimizi calmaz cunku biz o... Cocuguyuz
Güncellemeler
+1 yıl
Allahim israrla vermiyorsun ve ben israrla istiyorum mutluluk bana kismet olmayacak anliyorum , yine yalnizlik yine bosluk
Tesetturlu, hanim hanimcik ve hamarat bir esim olsun isterdim. O ozel bambaska biri olacak benim icin ve yoklugunun yerini hicbir sevgi tutmuyor.35 yildir bekliyorum insallah kavusurum artik. Her gecen gun daha fazla ozleniyorsun sevgili esim. Rabbim bizi birbirimize bagislasin insallah
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Kavuşursunuz inşallah 🙏 can çıkmayınca ümit kesilmez derler 😂
Öyle kız seni niye seçsin ne gibi özelliğin var
Efendiyim, samimiyim, eglenceliyim, isim gucum var evim var onu mutlu edecek maddi manevi imkanlara sahibim
Ne işin var ve hanimci misin ana kuzusu mu? Kibar anlayışlı misin
Muhasebeciyim yalniz yasiyorum aileye bagimli degilim. Annemi babami cokseverim ama kararlarimi ben veririm kimse karisamaz. Empati yetenegim cok yuksek karsimdakini cok iyi anlarim, kibar ve nazigim. Cok mu iyiyim hayir. Bazen kolay ofkelenip sinirlenebiliyorum ama geciyor
İyiymiş ozelliklerin yaşın çok olmasaydı belki şans verebilirdim ama sinirlenince nasıl oluyosun o önemli şiddete meyili misin ya da çok mu bagiriyosun
Kesinlikle siddet yok sadece kizarim ama sonra kizdigima uzulup gonlunu almaya calisirim.35 yasindayim. ama yasimi gostermiyorum spor yapiyorum. Dilersen bir konusalim bir bak oyle karar ver, istemem dersen yine saygi duyarim
Nasıl gönlünü alırsın o kadar kırdıktan sonra anlamı olur mu ki?
Cok kirmam sadece bagiririm o kadar karsi taraf da bagirir ama orta yolu buluruz ben agir konusmam
Anladım peki eşinin çalışmasına karşı misin ne giydigine karışır misin ya da makyaj yapmasına vs
İster calissin ister evde otursun onun karari karismam, istedigini giyebilir ama frikik verecek seyler giymesini istemem tatli dille uyaririm onu kirmam kesinlikle
Makyaj tabiki yapabilir kendini nasil iyi hissediyorsa oyle olsun sonucta o benim esim, cariyem degil
Güzel dusuncede bunlar hep lafta kaliyo genelde en başta böyle söylüyorlar evlenince her şeyine karışır bı yere göndermez ve çalışmana gerek yok ben bakarım diyip manipüle etmeye kalkıyorlar pek güvenemiyorum o yüzden kimseye hep elde etmek için söylenmiş sözler gibi geliyo
Evet oyle gorunuyor ama bu herkes icin gecerli degil. Ben cok iyiyim diyemem zaten yazdim da cevapta herkesin bir eksigi var. Ben kesinlikle manipule etmem calis demem ama o zaman da benim kazandigimla gecinmek durumundayiz. kisitlamam yasaklamam esimin mutlulugu benim mutlulugumdur. Dunyalari sunamam sana ama kendi dunyamin tum guzelliklerini ayaklarinin altina sererim sen dilersen, yeter ki aramizda sevgi olsun ask olsun baska birsey istemem🌹🌹🌹
Ne dersin gizemli kiz
İnşallah istediğin gibi birini bulursun yaş farkımız fazla olmaz yani birde çok zor guvenen birisiyim iyi günler size
Anlastiktan sonra yasin onemi yok ki siz kac yasindasiniz
Senin için tabi sorun olmaz genç güzel birisiyim birde yaşımdan küçük duruyorum 21im ben ama benim için bu bı sorun
Ben de 35 gostermiyorum ki hem ruhum hem fizigim genc. En azindan konusalim ben guzel seyler olacagina inaniyorum, pisman olmazsiniz bunun garantisini veririm
Gerek yok iyi gunler
Bende sans baht kismet yok ki zaten. Neyse uzulmeyecegim hic cunku bu benim gercegim artik degismiyor ne yaparsam yapayim. mutlu olmak haram cunku bana, iyi gunler
Üzülmeyin zaten kısmet bu işler cevrenizden iş yerinizden biriyle konuşun burada zor bulunur çünkü bahsettiğiniz özellikleriniz varsa zaten elbet olur sabredin
Olmuyor ne yaparsam yapayim, sizinle ne guzel konusacaktik siz de yasi one surdunuz. Anlastiktan sonra yas sadece bir sayi, kimseye begendiremiyorum kendimi, valla artik umudum da kalmadi hevesim de, bazen keske can yakan ah alan birisi olsaydim diyorum cunku dunya nimetlerinden onlar faydalaniyor biz de boyle yasiyo saniyoruz kendimizi, olmusuz gommeyi unutmuslar haberimiz yok
Umutsuzluk yaşamayın ya yaş önemli bı konu bahane değil ben kabul etsem ailem akrabalarım arkadaşlarim çok laf söylerler ileriyi düşünmem lazım siz kötü olmayı seçmeyin onlar kazaniyo gorunsede kaybetmeye mahkumdur
Biz anlastiktan sonra cevrenin ne onemi var dogru insan kolay bulunmuyor ki. Konusan olursa mutlulugumuzla en guzel cevabi verirdik. Onlar kaybeden de degil bence dunyada sefa suruyolar gunlerini gun ediyolar. Ben yemin ederim hicbir kizi uzmedim hic bir kizin gunahina girmedim ama hala yalnizim ve kimse de istemiyor. Umudum bitme noktasinda artik mutlu olmaya calistikca uzuntuden oluyorum
iyi olan hakkını hep ahirete bırakıyor zaten öteki tarafta alırım hakkımı deyip burada mal gibi yaşıyor