Diğer Sevgilim adam dövmekten şu an hapiste ama karar daha çıkmadı 4 gün oldu karar ne zaman çıkar hapis yatar mı? deryaesen Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler10 ay Sevgilim adam dövmekten şu an hapiste ama karar daha çıkmadı 4 gün oldu karar ne zaman çıkar hapis yatar mı? Sevgilim adam dövmekten şu an hapiste ama karar daha çıkmadı 4 gün oldu karar ne zaman çıkar hapis yatar mı? Cevapla Dövme Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Phaeton_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Tutuklu yargılanıyorsa duruşması ivedi yapılır karşı taraf ölmediyse salıverirler 0 3 Yorumla deryaesen 10 ay Yok darp çok ağır da değil darptan 4 gün sonra şikayetçi oldular adamın kızı avukat kızı zorladı babasını Yorumla Phaeton_06 10 ay Olsun ciddi yaralanma yoksa tutuklama yapmazlar genelde ilk duruşmada çıkar Yorumla deryaesen 10 ay Teşekkür ederim Yorumla
RedCatSimy Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 927 cevap paylaştı. Mahkeme olana kadar o da şansına yani bazen 2 gün sonra bazen 2 yıl sonra 0 1 Yorumla deryaesen 10 ay Anladım teşekkür ederim Yorumla
greengoo Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 10 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. ilk mahkemeye kadar belli olmaz ilk mahkeme 6 veya 1 yıl içinde olur 0 8 Yorumla deryaesen 10 ay Yani 6 ve 1 yıl cezaevinde kalmaya devam edecek o zaman Yorumla greengoo 10 ay evet böyle saçma bir durum var tamamen hakim savcının keyfi bir duruö birazda Yorumla deryaesen 10 ay Teşekkür ederim Yorumla greengoo 10 ay geçmiş olsun. Yorumla deryaesen 10 ay Teşekkür ederim dövdüğü adamın kızıda avukat uğraştırmak istiyor biraz Yorumla greengoo 10 ay hee o zaman biraz sıkıntı yansıtırlar adalet yok ülkede Yorumla deryaesen 10 ay Kesinlikle ne ağır suç işleyenler elini kolunu sallayıp geziyor ben yaptığı hareketi savunmuyorum ama nice şuçlular dışarıda Yorumla greengoo 10 ay ne yazıkki öyle Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 10 ay Diğer konusunda 865 cevap paylaştı. Dövdüğü kişi hastanede mi sağlığı nasıl 0 5 Yorumla deryaesen 10 ay Hayır hastanede değil durumu gayet iyi Yorumla jeezzyyy 10 ay 4 gün bile çok olmuş savcı tutuyor salınır sonra mahkeme günü verilir Yorumla deryaesen 10 ay Bizde onu anlamadık perşembe akşamı karakola aldılar cuma sabahtan beri içerde hafta sonu girdi araya dedik bugünü bekledik bugünde haber gelmedi Yorumla jeezzyyy 10 ay Savcı öyle istemiş demekki , bazı savcılar öyle ya çıkar ama fazla sürmez Yorumla deryaesen 10 ay İnşallah teşekkür ederim Yorumla
romantizmbeyi Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 108% 10 ay Adama bir şey oldumu 0 2 Yorumla deryaesen 10 ay Hayır Yorumla romantizmbeyi 10 ay Az yatar Yorumla
Sinann0600007 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 10 ay Ayrıl hemen.. 0 2 Yorumla deryaesen 10 ay Ne kadar kolay ayrıl hemen deyip insanları yargılamak ağır bi şuç işlemedi karşı taraftan kışkırtma çok fazlaydı Yorumla Sinann0600007 10 ay Günaydın.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tutuklu yargılanıyorsa duruşması ivedi yapılır karşı taraf ölmediyse salıverirler
Yok darp çok ağır da değil darptan 4 gün sonra şikayetçi oldular adamın kızı avukat kızı zorladı babasını
Olsun ciddi yaralanma yoksa tutuklama yapmazlar genelde ilk duruşmada çıkar
Teşekkür ederim
Mahkeme olana kadar o da şansına yani bazen 2 gün sonra bazen 2 yıl sonra
Anladım teşekkür ederim
ilk mahkemeye kadar belli olmaz ilk mahkeme 6 veya 1 yıl içinde olur
Yani 6 ve 1 yıl cezaevinde kalmaya devam edecek o zaman
evet böyle saçma bir durum var tamamen hakim savcının keyfi bir duruö birazda
Teşekkür ederim
geçmiş olsun.
Teşekkür ederim dövdüğü adamın kızıda avukat uğraştırmak istiyor biraz
hee o zaman biraz sıkıntı yansıtırlar adalet yok ülkede
Kesinlikle ne ağır suç işleyenler elini kolunu sallayıp geziyor ben yaptığı hareketi savunmuyorum ama nice şuçlular dışarıda
ne yazıkki öyle
Dövdüğü kişi hastanede mi sağlığı nasıl
Hayır hastanede değil durumu gayet iyi
4 gün bile çok olmuş savcı tutuyor salınır sonra mahkeme günü verilir
Bizde onu anlamadık perşembe akşamı karakola aldılar cuma sabahtan beri içerde hafta sonu girdi araya dedik bugünü bekledik bugünde haber gelmedi
Savcı öyle istemiş demekki , bazı savcılar öyle ya çıkar ama fazla sürmez
İnşallah teşekkür ederim
Adama bir şey oldumu
Hayır
Az yatar
Ayrıl hemen..
Ne kadar kolay ayrıl hemen deyip insanları yargılamak ağır bi şuç işlemedi karşı taraftan kışkırtma çok fazlaydı
Günaydın..
Belli değil