ne kafasız ne canım kızlarsınız a*k siz böyle bir b*ka sap olmamış beş para etmez adamlarla sevgili oluyosunuz sonra onu yaptı bunu yaptı diyosunuz yol yakınken dön ne sevgilisi ya böyle birinle aynı ortamda bile bulunmam malsın
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neden yargiliyorsun ki yanlış yoldan çevirmek varken
bunu nasıl yanlış yoldan çevirceksin allah aşkına bırak yatsın hapiste kurtulursun saf seni daha başını çook taşlara vurursun yoldan çevirmek diyo neyi çeviriyon kanka? anası mısın babası mısın baştan yetiştircen galiba
@vişneli_çukulata Diyorum ya insan öldüren tecavüz eden 1-2 yıla çıkıyor :D
İnşAllah sende girersin diyen şahsiyet :D Çocukları insanları uyuşturucu ile zehirlemektense girerim :) Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın :) Umarım uzun bir süre kalır böyle zehirlemek darp nedir gösteririler ona :) İnşAllah :D
şimdi bu cocuga inşallah sende girersin diyorsun ama bu kişi ile evlendiğinde seni ve cocuklarını da darp ettiğinde çocuklarınıda zehirlediğinde anlarsın aşktan bukadar kör olmayın biraz geleceğini de düşünmeli insan
anlamadın sen Demek istiyorum ki seviyorum diyorsuz evlenicem mezara kadar diyorsun haberlerdeki kadınları görüyor musun ciddende senin dediğin gibi mezara kadar olucak oda bu adamın elinden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Böyle bir erkekle neden sevgili olursunuz? İnşallah trol değilsindir. Sen onu unut. Yenilerine bak, o çıkamaz artık.
Çıkar elbet sevgi bu
Eski dosyaların patlamasıyla 10 yılı bile bulabilir. Ama içeri girdikten sonra olay yaşarsa durum degisebilir. Kesin ve net bişey söylenemez simdilik
Hmmm
ne kafasız ne canım kızlarsınız a*k siz böyle bir b*ka sap olmamış beş para etmez adamlarla sevgili oluyosunuz sonra onu yaptı bunu yaptı diyosunuz yol yakınken dön ne sevgilisi ya böyle birinle aynı ortamda bile bulunmam malsın
Neden yargiliyorsun ki yanlış yoldan çevirmek varken
bunu nasıl yanlış yoldan çevirceksin allah aşkına bırak yatsın hapiste kurtulursun saf seni daha başını çook taşlara vurursun yoldan çevirmek diyo neyi çeviriyon kanka? anası mısın babası mısın baştan yetiştircen galiba
Çok yargiliyorsun
AHFLASKHFLSŞDJSD senin gibi kafasız kız çok yargılıyosun diyo bide başına bir b*k gelince anlarsın geç olmaz ama umarım...
Umarım uzun bir süre kalır. Şöyle 10-15 yıl :)
Gerçi insan öldüren 2 sene de çıkıyor bu ülkede.
torbacılık insan öldürmekten ve tecavüz den daha ağır bir suç olduğu için 10-15 yıl kalabilir bence : )
(linç yemiyim ironi)
Inşallah sende girersin
@vişneli_çukulata Diyorum ya insan öldüren tecavüz eden 1-2 yıla çıkıyor :D
İnşAllah sende girersin diyen şahsiyet :D
Çocukları insanları uyuşturucu ile zehirlemektense girerim :)
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın :)
Umarım uzun bir süre kalır böyle zehirlemek darp nedir gösteririler ona :) İnşAllah :D
şimdi bu cocuga inşallah sende girersin diyorsun ama bu kişi ile evlendiğinde seni ve cocuklarını da darp ettiğinde çocuklarınıda zehirlediğinde anlarsın aşktan bukadar kör olmayın biraz geleceğini de düşünmeli insan
@vişneli_çukulata Sen mükemmel bir detaysın :D
@ahmet_e : )
Cezaevinde şiddet görmüyor mesülmu ne bişey varmış koğuşta çavuş gibi o mahalleden biri cıkmış abisinin arkadaşı
anlamadın sen
Demek istiyorum ki seviyorum diyorsuz evlenicem mezara kadar diyorsun haberlerdeki kadınları görüyor musun ciddende senin dediğin gibi mezara kadar olucak oda bu adamın elinden
@vişneli_çukulata :)
Sana üzüldüm kendini sevmiyosun sana da yazık be kanka
Ne için knka
2 3 yıl yatıyorlar maksimum torbadan.
Çıktıktan sonra seni vurur onda da 3 yıl yatar çıkar.
Allahim sen affet güldüm
üzücü ama gerçek
3-8 yıl arası. Garanti bişey diyemem
bôyle biriyle nasıl ilişki yürütüyorsun
Bana karşı iyi di
o iyiliği kalıcı olmayacak
Neden bu kadar kesinsin
sen göremesende gerçek bu
Yadırgama bana bişey yapmaz
Sanrım beyninin sol lopu eksik
Ne alaka
Böyle bir ilişkiye daha sevgilim diyorsan eksiklik olduğu kesin
Olabilir ceza evine girdi diye soğumam gerekirse 30 sene beklerim bizim sülalede giren çok oldu kimse gitmedi kocasına bırakıp karakter olacak insanda
İnsan ceza evine gire bilir fikir suçundan düşünce suçundan ya da özel ailevi ama yaptığı iş torbacılık yanlış anlamda utanç verici yüz kızartıcı suç
Olabilir seviyorum ben
Peki senin bileceğin iş tercihin
Hiç kurcalama yenisini bul
Hayır ben seviyorum
10 sene sonra görüşür sün o zaman iyi beklemeler
Mezara kadar
Ok iyi beklemeler
trol
Niye trol olsun anlamadim
öyle biriyle neden sevgili olup da üstüne olmaya devam ediyorsun
Ben onları yaptığını bilmiyordum geçmişte kullandini dedi sadece
Sen ondan umudu kes