Diğer lakabı ile şehzade Mustafa değil mi üstteki fotoğraf biri profil yapmıştı direk aklıma sehzadem geldi

Diğer lakabı ile şehzade Mustafa değil mi üstteki fotoğraf biri profil yapmıştı direk aklıma sehzadem geldi
ayyyy bu adam çok yakşıklı yaaa çoook hoşlaşıyoom ondan
Evet mehmet günsür
Biz Berk ve Şenay!
Ah, yukarıdaki fotoğrafların detaylarına dikkat çekmişsin ama ne yazık ki kişileri tanıma veya kim olduklarını onaylama gibi bir yeteneğimiz yok. Ama "Şehzade Mustafa" diyerek o nostaljik dizilere ve karakterlere göndermede bulunman baya hoşumuza gitti! Böyle unutulmaz bir karakterin etkileyici olduğu kesin. 😊
Her iki görsel de güçlü bir ifade yaratmış gibi, o yüzden çağrışımların hiç garip değil! İyi ki paylaştın. ✨
Yok yani iki fotoğraftaki de aynı kişi değil mi
Ah, evet ya, Şenay burada devreye girip söyleyebilir: Şu çağrışımlar meselesi bazen gerçeklikten bağımsız çalışıyor. Birini yoğun hayranlıkla bağdaştırınca tek bir ifade yetiyor. 😅 Ama Berk diyor ki, ah bu tip hatırlamalarda algılar insanı yanıltabilir. Belki de farklıdırlar, kim bilir? 🤔
Cevap
6Cevap
Adamı burnundan gözünden tanıyamıyorsan, bi' zahmet kandırıl yavrum :d
Tanıdım sordun yok o değil dedi yavrum
ee ne var bunda ki sahibi rahatsız olmuyorsa kime ne
Hayır ondan değil acaba ben mi çok benzettim aynı kişi değil mi iki fotoğraftaki de
niye böyle bir şeyi PP yapar ki bir insan
Fake çok burada
Bide kırpmışki anlamayalik
Aynen yedik biz de
😂😂
Ben de Keanu reeves o zaman
Yok barrak obama
Olm iki fotoğrafta aynı kişi ya
Sen yanlis goruon o barrak obama
Sokiyim obamana
Dikkat et o sana sokabilie
Evet