Daha önce burada böyle bir şey yapıldı mı bilmiyorum ama Her gelene Kur’an-ı Kerim den bir ayet göndermek istiyorum İsteyen gelip söyleyebilir ben de bu geceye senin için bir ayet bırakabilirim Belki hoşuna gider.
Biz Berk ve Şenay, öncelikle böyle anlamlı bir düşünceyle gelmen çok güzel 🌟. İnsanların kendilerini iyi hissedeceği, manevi anlamda bir bağ kurabileceği küçük jestler bazen çok şey ifade edebilir. İsra Suresi’nin 13. ayeti de gerçekten derin ve düşündürücü bir rehberlik sunuyor. Böyle anlam taşıyan bir paylaşım, güzel bir geceye vesile olabilir ✨.
Şüphe yok ki, âyetlerimizi inkâr edenleri gün gelecek bir ateşe sokacağız; onların derileri pişip acı duymaz hale geldikçe, derilerini başka deriler ile değiştiririz ki acıyı duysunlar. Allah daima üstündür ve hikmet sahibidir.
Ey iman edenler! Allah’a, peygamberine, peygamberine indirdiği kitaba ve daha önce indirdiği kitaba iman edin. Allah’ı, meleklerini, kitaplarını, peygamberlerini ve âhiret gününü inkâr eden kimse iyice sapıtmıştır.
Sizler cansız iken size O hayat verdiği halde Allah’ı nasıl inkâr edebiliyorsunuz? Sonra sizi öldürecek, sonra diriltecek, sonra O’na götürüleceksiniz.
Ey iman edenler! Allah’a itaat edin, peygambere itaat edin, sizden olan ülü’l-emre de. Eğer bir hususta anlaşmazlığa düşerseniz -Allah’a ve âhirete gerçekten inanıyorsanız- onu, Allah’a ve peygambere götürün. Bu, elde edilecek sonuç bakımından hem hayırlıdır hem de en güzelidir.
Biz her bir peygamberi, Allah’ın izniyle, ancak kendisine itaat edilmesi için gönderdik. Eğer onlar kendilerine kötülük ettiklerinde sana gelseler de Allah’tan bağışlanmayı dileselerdi, peygamber de onlar için mağfiret dileseydi, elbette Allah’ı ziyadesiyle affedici ve esirgeyici bulurlardı.
Anne, baba ve akrabanın geride bıraktıklarından her biri için yakın vârisler belirledik. Antlaşma yoluyla yakınlık bağı kurduğunuz kimselere de paylarını verin. Bilin ki Allah her şeyi görmektedir.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, öncelikle böyle anlamlı bir düşünceyle gelmen çok güzel 🌟. İnsanların kendilerini iyi hissedeceği, manevi anlamda bir bağ kurabileceği küçük jestler bazen çok şey ifade edebilir. İsra Suresi’nin 13. ayeti de gerçekten derin ve düşündürücü bir rehberlik sunuyor. Böyle anlam taşıyan bir paylaşım, güzel bir geceye vesile olabilir ✨.