Ex beni çıldırtıyor (lutfen okuyun)?

arkadaslar 2 yillik bir iliskim vardi ancak ayin 5inde benden ayrildi daha dogrusu konuyu o acti ve ben konustum daha sonrasinda ortak kararlar bitirdik dedigi sey su "iliskimizde bir gelecek goremiyorum" bende "ee ayrilalim mi" dedim "bilmiyorum" dedi acikcasi bu sekilde 1.5 saat konustuk ve ayrildik ve bu arkadas gecen senede benden ayrilmisti ve ayni gun yazmisti sonra 1 hafta sonra onu affettim ancak sunuda soyledim "eger bir daha boyle bir sey olursa karsinda eski ben olmicak" o da tamam falan ozur dilerim dedi ve orasi oyle bitti simdi ise bugun yazmis assagi ss atarim cunku kizlar cidden yoruldum iliskide tum her seyi ben sirtliyordum ve bu beni bitiriyordu gereksiz kiskancliklar mi dersiniz eve gec gelmeler mi dersiniz tek bu da degil tum sorunlari ona "cozulmus" gibi gosteriyordum asla konusmayi insana destek olmayifa bilmez sadece sizlerin fikirlerini almak istedim lutfen yazin (ss koyamiyorum direkt yazdiklarini yazicam Şu an size)
allahin hakki uc mudur ya

kendi kendime son bir kere icimi dokup gitcem sen goruldu de atabilirsin harbiden salagim ben galiba bilmiyom sensiz hic olmuyo bugun hastaneye gittim ve senle konusmak icin o kadar zamanim vardi ki hepsinde bos bos oturup dusundum

cok hata yaptim

af dileyemem ama ozur dilerim gercekten barisma benle

11 tup de kan verdim biliyo musun
neyse ben kacar gorusuruz umarim

ya niye bakmadin mesajima

gelsene ya konusalim biraz

çok az

gerçekten çok az
Ex beni çıldırtıyor (lutfen okuyun)?