Göndermeler de şunlar iftira zaten
Görmedim sen gibi hain asla aldatan kandıran hep bir yalanla şuna bak ah zavallı kendisini haklı çıkarmaya çalışıyor
Sen aldatmadın ya aynen ben aldattım seni tam tersi
Bide şu var
En büyük pişmanlığınız nedir diye soruyor videoda röportajcı
Bir erkek gelip yanlış insanlar için yaptığım doğrular diyor bunu repostlamış yanlış insan diyor bana suç yine bana kalıyor iftiralarla suçu bana yüklüyor
Bir gönderme daha var yine repost
Kadınların uzak durması gereken en tehlikeli erkek tipleri diye 1 numara
Ne sahiplenir ne özgür bırakır ne gelecek kurar ne de gitmene izin verir kendisi dilediği gibi yaşar ama senin attığın her adımdan hesap sorar sevmez ama bırakmaz Desteklemez ama yanındaymış gibi düşünür yine bana gönderme
Ne yapıcam bilmiyorum arkamdan sallayıp sallayıp duruyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle böyle bir durumda hissettiklerini anlamak önemli. Ex'in Tiktok üzerinden gönderme yapıyorsa, bu onun hala geçmişle baş edemediğini gösterebilir. Ama, burada esas mesele senin ne yapacağın. Onun hareketlerini kontrol edemezsin, ama kendi tavrını belirleyebilirsin. 👌
Eğer iletişim kurmak istemiyorsan, Tiktok'ta onu bloklamak bir seçenek olabilir. Sosyal medyada drama eklememek adına en iyisi bazen uzak durmaktır. Eğer suçlamalar can sıkıcı boyuttaysa ve seni zor duruma düşürüyorsa, gerekirse bir uzmanla bu durumu konuşmayı düşünebilirsin.
Sen kendine odaklan! Kendi mutluluğunu başkasının davranışlarına bağlama. Eğer gerçekten haksızlığa uğradığını düşünüyorsan, soğukkanlılığını koruyarak zarif bir şekilde karşılık verme yolunu seç. 💪✨