Diğer Bildiğiniz hoca medyum var mı çok acil durumum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler10 ay Lütfen sonuç alanlar yazsın Bildiğiniz hoca medyum var mı çok acil durumum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Zayide2434 Takip Et Xper 3 Yaş: 43 9 ay Bilmiyorum ne yaptıracaksın ama bağlamaysa iyi düşün derim ben yaptırdığım kişi ile şu an evliyim ama bir gün etkisi geçecek diye çok korkuyorum 0 4 Yorumla Lerakil 5 ay Kim yaptı işlemi yardımcı olur musun Yorumla İlkimmmm35 5 ay İşlemi kim yaptı yarımdımcı olur musunuz lütfen Yorumla Lerakil 5 ay @ilkimmm35 siz buldunuz mu Yorumla Kelebeketkisiii077 1 ay @Lerakil ben buldum da iyi düşünün bence Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. çok acil ha namaz yoook 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Niye bu kadar acil kanka 0 4 Yorumla Soran 10 ay Çünkü dayanacak gücüm kalmadı Yorumla Cevap sahibi 10 ay İşimi çözmüş bi medyum var ona yönlendirem istersen seni Yorumla Soran 10 ay OlurKim Yorumla Cevap sahibi 10 ay İnstada yorgibuyucu vr ona yaz randevu al git yüzyüze görüş istediğini vrr sana Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Özel'in kapalı 0 2 Yorumla Sessizrüzgarkızı 10 ay Benim açık Yorumla Romantiq_deli 10 ay Açık değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Var ama neresi için diyorsun 0 7 Yorumla Sessizrüzgarkızı 10 ay Kesin biliyor mu Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Sessizrüzgarkızı biliyor ne için sorduguna bağlı Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Sessizrüzgarkızı buradan sor Yorumla Sessizrüzgarkızı 10 ay Buradan soramam Yorumla Sessizrüzgarkızı 10 ay Açcam hemen Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Sessizrüzgarkızı ok Yorumla Sessizrüzgarkızı 10 ay Açtım galiba Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Var, ne için lazimdi 0 7 Yorumla Sessizrüzgarkızı 10 ay Kesin biliyor mu Yorumla Cevap sahibi 10 ay Biliyorda sana ne icin lazimdi Yorumla Sessizrüzgarkızı 10 ay Bir soru sorcam Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sor bakiyim Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sorunun cevabını ruyanda ogrenebilirsin Yorumla Soran 10 ay Eski sevgilim için numarasını verebilir misiniz Yorumla Aybükeeeem 8 ay Bana da çok ama çok lazım çok kötü bir durumdayim Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 10 ay Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı. medyum memiş var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Uğraşma derim 0 5 Yorumla Soran 10 ay Başka çarem kalmadı Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sıkıntın nedir Yorumla Soran 10 ay Eski erkek arkadaşım dönsün istiyorum Yorumla Cevap sahibi 10 ay O mu ayrıldı Yorumla Soran 10 ay Beraber karar verdik ama şu an hayatında biri var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bilmiyorum ne yaptıracaksın ama bağlamaysa iyi düşün derim ben yaptırdığım kişi ile şu an evliyim ama bir gün etkisi geçecek diye çok korkuyorum
Kim yaptı işlemi yardımcı olur musun
İşlemi kim yaptı yarımdımcı olur musunuz lütfen
@ilkimmm35 siz buldunuz mu
@Lerakil ben buldum da iyi düşünün bence
çok acil ha namaz yoook
Niye bu kadar acil kanka
Çünkü dayanacak gücüm kalmadı
İşimi çözmüş bi medyum var ona yönlendirem istersen seni
Olur
Kim
İnstada yorgibuyucu vr ona yaz randevu al git yüzyüze görüş istediğini vrr sana
Evet var yanına gidip sonuç aldığımız biri