Kapaliyim ama acilmak istiyorum böyle durumda olan varmiydi veya var mi?

2015 yazdan beri kapaliym ayeti bilmeden bir hevesle kapandım.19 yaşındaydım kapandığımda. Ailem baba tarafim dindar onun öncesinde babamla hep tartisirdim dar giymekten veya örtün diyordu baskı kurmasada gizli bir baskı vardı hissediyordum. El ne der diyen biridir babam çünkü bir gün bir arkadaşı beni açık gorup bir şey demiş o beni görmesin diye beni itmisti bunu hiç unutmam. Annem de hep uzun şeyler aldırmaya çalışıyordu cidden sussunlar diye kapandım. universitede kapali gittim şimdi yeni bir hayata başlıyorum şehir değiştiriyorum. Açılmaya düşünme asamasndym ve bu yaz düğünüm var eşim bana destek oluyor senin kararın diyor ama kapalı görmek istemiyor. Simdi nasıl yapicam bilmiyom içimde derin bir sancı var korku ile kaygı arasında bir duygu el ne der bir iki konuşur susarlar ama ya Allah? Bilmiyorum çok kararsızım. Babama biraz bahsettim pek bir şey demedi ama annem belli etmesede olumsuz tavır aldı. Şimdi düğünümde kapalı olsam saçma sonuçta acilcam ama içimden açık gelin olmakta gelmiyor ne yapsam bilemiyorum kafam çok karışıkKonuşmak istiyorum böyle durumda olan bir kız arkadaşla bir yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim 🌺
Kapaliyim ama acilmak istiyorum böyle durumda olan varmiydi veya var mi?