Diğer Sabahtan beri kalbim yerinden fırlayacak sanki katlanamıyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Çöktüm zayıfladim eridim bittim ben ailemle yaşayamıyorum 21yaşindayim sonum intihar bu gidişle Sabahtan beri kalbim yerinden fırlayacak sanki katlanamıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ezgibrbs Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Seker degilsin eriyemezsin fotografla icerik ne alaka ya 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 10 ay Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayırdır noldu ki, sorun nedir?Neden şikayetçisin bu kadar, ne rahatsız ediyor seni? 0 0 Yorumla
MansteinRommel Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 343 cevap paylaştı. geçmiş olsun sanki morluk mu var ezilmiş gibi bana mı öyle geldi 0 0 Yorumla
Murat-demir Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 42% 10 ay Diğer konusunda 439 cevap paylaştı. Fevri kararlar sağlıklı olmaz sebep nedir özel değil ise 0 0 Yorumla
Haybenonun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Görsel ne alaka demicem çok hoş bir görüntü. Anlatmak istersen dinlerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Sakin ol. Hayat öyle hemen pes edeceğin bir yer değil. Yaşanacak görülecek şeyler var. Nedir olayın. Burada değilse de başka bir yerde paylaş 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende öyleyimde fotoğraf ne alaka 0 2 Yorumla Soran 10 ay Çarpan yeri gösteriyorum ve ne kadar zayıfladığımı SorryImnotreadyyet 10 ay Haa fark etmemişim geçmiş olsun
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gene aile sorunlarindan birisi daha 0 0 Yorumla
yıldızyataktanduştu Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% 10 ay arasındaki siyah tüyler baskı yapmış olmali 0 0 Yorumla
DedeSalih Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Fırlamaz korkma. 0 0 Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 698 cevap paylaştı. Yarın kalkıp hemen bir doktora gidin 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. evet öpülebilir bir sıkıntı görülmüyor 0 0 Yorumla
Anlamınıbilmekkkkk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 10 ay La noldu da hemen intihar ne oldu Allah aşkına 0 0 Yorumla
Raadgenc Takip Et Guru Yaş: 34 10 ay Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Henüz bir şey olmamış 0 0 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oy oy oy ne oldu ki 0 0 Yorumla
Barrışş-__ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 354 cevap paylaştı. Valla geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 475 cevap paylaştı. Ne yaşadın anlat 0 0 Yorumla
RetroIronik Takip Et Guru Yaş: 38 10 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çareeler var... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Seker degilsin eriyemezsin fotografla icerik ne alaka ya
Hayırdır noldu ki, sorun nedir?
Neden şikayetçisin bu kadar, ne rahatsız ediyor seni?
geçmiş olsun sanki morluk mu var ezilmiş gibi bana mı öyle geldi
Fevri kararlar sağlıklı olmaz sebep nedir özel değil ise
Görsel ne alaka demicem çok hoş bir görüntü. Anlatmak istersen dinlerim
Sakin ol. Hayat öyle hemen pes edeceğin bir yer değil. Yaşanacak görülecek şeyler var. Nedir olayın. Burada değilse de başka bir yerde paylaş
Bende öyleyimde fotoğraf ne alaka
Çarpan yeri gösteriyorum ve ne kadar zayıfladığımı
Haa fark etmemişim geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun
Gene aile sorunlarindan birisi daha
arasındaki siyah tüyler baskı yapmış olmali
Fırlamaz korkma.
Yarın kalkıp hemen bir doktora gidin
hadi gel beraber yaşayalım
evet öpülebilir bir sıkıntı görülmüyor
La noldu da hemen intihar ne oldu Allah aşkına
Oyle düşünme ya