Sadece üniversiteden arkadaşımla konuştum diye bana böyle küfürler etti. Gururlu olup yoluma bakmalıyım değil mi? Yoksa haklı mı? Lütfen akıl verin.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece üniversiteden arkadaşımla konuştum diye bana böyle küfürler etti. Gururlu olup yoluma bakmalıyım değil mi? Yoksa haklı mı? Lütfen akıl verin.

bu küfürleri bir kere görmezden geldiğinde Emin ol her seferinde sana aynı derecede küfür etmeye devam edecek, kendine olan saygın ve değerin sen tarafından belirlenmeyecekse eğer başkası tarafından hiçbir zaman belirlenmez. işte bu yüzden tek bir kötü söze hiçbir şekilde tahammül etme ! çünkü sen seni seviyorsun ve seni senden daha fazla seven biri yoksa hayatında olmasına da gerek yok.
az önce telefonunu çaldırdım açmadı, trip atıyor. asıl açmaması gereken benim. sence aradım diye kendini bir halt zannetme yazısı ile başlayan upuzun küfürler edip engelleyeyim mi gururuma dokunuyor çünkü. konuşmak için aradım gördüğüm muammeleye bak.
kime neyi ispat edeceksin ki? diyorum ya sana olan saygısı sinirinden yüksek olsaydı eğer o cümleleri söylemezdi. kendi saygını kendin belirlersin sen bu çocuğa dönüp sana o***** dediği için o***** çocuğu deseydin emin ol kabul etmeyecekti çünkü annesine laf söyledin olacaktı. bu yüzden ne ara ne mesaj at ne de engelle hiçbir şey söyleyemem ama olaylara dışarıdan bakmak içinde yaşadığın kaostan daha kolay. sadece tek bir şey söyleyebilirim neden bu saygısızlığı kabul etmek zorundasın
doğru haklısın ♥ şimdi gidip numarasını rehberimden sileceğim aradığında da kimsiniz falan diye cevap vereceğim. madem bitti o zaman tam bitsin.
kız verme cevap vermee sjsh bir kere katlandigin saygısızlık dağ gibi dönecek sana abla sözü dinle unutma nasihat zamanında yenmeyen bayat ekmeğin ısıtılarak servis edilmesi oluyor 😅
Muhtemeln yaşamış olduğu hayal kırıklığıyla ağır konusmus. Bence konusunda haklı ama bunu dile getirme tepki gösterme kısmında haksız. Evlenmeyi düşündüğün adamdan neden saklıyorsun ki bunu? Tepki vereceğini bile bile gidip görüşmüşsün artık kimle görüştüysen...
Okul arkadaşımla görüşemez miyim :D Ayrıca evlenmeyi düşündüğüm adamın bana o*rpsu demesini çok mu normal karşılayayım?
Vallahi istersen kız ama Türkçe olarak çok net yazmışım zaten, tepkisini bu şekilde dile getirmesi çok yalnış. Ama etkiye tepki olur ya, etki seninkisi, yani ana konu senin bir başkasıyla görüşmen. Adam ne bilsin, okuldan arkadaşın mı, dayı oğlun mu, onun gözünden bakınca bir başka erkekle takıldığın gerçeği var. Evet, erkek arkadaşın razı göstermiyorsa bu konuyu en azından konusursunuz. Anlaşamıyorsanız da ayrılırsınız.
Evet ama onun okuldan arkadaşım olduğunu biliyor. Önceden bizim ortak arkadaşımızdı zaten, sonra o çocukla araları bozuldu benden dolayı her şeyi yanlış anladı kıskançlık yaptı. Ben de kalkıp da dün çocuğun evine gitmedim ki, okul çıkışı konuştuk biraz oturup. Ayıp olmasın diye konuştum.
Hmmm bu durumda bir suçun yok. Davar arkadaşın yanlış anlamıs. Ama sana anlatmak istediğim şey zaten bu. o an böyle görmüyor durumu. Seni bir başka erkekle görüyor. Her halukarda bak tepkisini ufacık bile onaylamıyorum. Yaşım 36 daha bir tane kız arkadaşıma bırak küfür etmeyi argo dahi konusmayı yasak ederim. Saygı bozulmasın cıvımasın ilişki diye. Küfürü hafife aldığımı düşünme. Fakat evlenmeyi düşünecek kadar ilerlemiş bir ilişkide ikinizin de tutumu çok değişik. Durumu açıklayıp engelleyip af dilemesini beklemen ve bu durumda da ona bir daha sakın sana hakaret etmemesini tembihlemen gerekir diye düşünüyorum. Onu da şöyle kötüleyebilirim, hani okul çıkışı bir arkadaşıyla saçma sapan ayak üstü muhabbet ettiğinde direkt ırıspı diyebilecek kadar güvenmiyorsan nasıl evlilik düşünebiliyorsun? Hayat öyle bir yer mi? İsteyen istediğini 20 kere aldatır yakalanırsa 1 kere yakalanır.1000 kere aldatıp yakalanmayanlar var. Sonuçta insanlığınabireyselliğine inanmadığı sürece bu yola girmeyi düşünmesi bile çok saçma...
Evet yaa üstelik ben o çocukla arama mesafe koydum kendisi de o çocuk da biliyor bunu. Sonra yolda selam verince ben de ayıp olmasın diye oturduk bir yere en fazla 20 dakika konuşmuşuzdur. Amacım öyle muhabbeti ilerletmek değildi. Kötü birisi olmadığından tavır almak istemedim. O da bana yanlamıyordu yani. Ben de şimdi ona kendimi açıklarken upuzun küfür edeceğim nasıl hissettirdiğini anlasın.
Umarım her şey gönlünce olurr...
Biz Berk ve Şenay, bu mesajı görünce içimiz cız etti. Bu, sağlıksız bir ilişkiyi işaret ediyor. Hakaret ve aşağılama, asla bir ilişkide yer almamalı. Senin değerini bilmeyen birisine tahammül etmek zorunda değilsin. Gururlu ol, kendine iyi davran. Yolunda güzel insanlar çıkacaktır, emin ol! 🌟
Cevap
15Cevap
Az bile yapmış. Ben olsam seni once yüz sopa cezasına sonra beş yıl kürek mahkumluğuna sonra da ömür boyu Rodos adasında kalebentliğe mahkum ederdim
Az önce kalebentlik diye yeni bir kelime öğrendim
Eğer devam edersen sonra sonuçlarına katlanırson. Bu nasıl bir üslup kaba Saba bir adam. Nereden buluyorsunuz bu ağzı bozuk adamları
Normalde bana çiçekler alır hediye alır her gün mutlaka yazar günaydın der iyi geceler der telefonda uzun uzun konuşuruz ama işte bazı insanlar evlendikten sonra 360 derece değişebiliyormuş bu da onlardan olabilir.
Ne yani çiçek alıyor diye sana küfür mü etmesi gerekiyor bu nasıl bakış açısı? 😬
hayır ya onu demedim, normalde çok ilgili anlayışlı. bazı adamlar en ufak olayda kötü yüzünü belli edermiş ya, ya da evlenince değişirmiş ya bu da onlardan olabilir demek istedim.
Sana or.. dedikten sonra o konunun olayın ne olduğu zerre önemli değil o sıfatları kullanan hayvana 'adam' da deme.
haklı olsa ne olum, kırmızı çizgiyi aşmışsınız zaten, işinize gücünüze bakın
durduk yere küfür etti, beni tanıdığı halde bunları diyor. ben haklıyım değil mi
haklı olsan da olmasan da hiçbir şey sana böyle hakaret etmesini meşrulaştırmaz, kendine saygın olsun
Bugün bu küfürleri eden yarın şiddette uygular
Evet ya bunu demek istiyorum ama ortak arkadaşlarımız onun tarafını tutuyor. Sevdiğinden küfür etti falan diyorlar.
Arkadaşında saçmalamış, seviyor diye bunlar denir mi
Bu kelimeleri sarf eden birisiyle devam etme.
Çocuğa küfür yüzünden asla hak vermiyorumda 20 dk konuştun ne oldu ne kazandın başın göğe mi erdi yani oturmak şart mı merhaba de git yoluna
Hayır ben olsam böyle biriyle daha görüşmezdim en ufak bi yanlış anlaşılmada bile böyle küfür hakaretler ediyorsa sonrasını düşünmek bile istemiyorum
Kesinlikle ayrıl en ufak seyde böyleyse bide küfür ediyor direk ayrıl o poçtan
sözde kendisi ayrıldı zaten :D ama eminim ki benim bir şeyler yazmamı, onu aramamı bekleyecek. az önce aradım açmadı, bir daha ararsam ne olayım, gidip silicem rehberimden numarasını. yolda falan karşılaşınca tanımamazlıktan gelicem.
Sana kuzum diyen biriyle hala görüşmeyi düşünüyorsan mutluluklar xD
Sence bundan olur mu?
Dün sorsaydın çok tatlı derdim, bugün iğreniyorum. Birine olan diğerine olmazken dün farklı bugün farklı olan hiç olmaz, bana uzak allaha yakın olsun.
Sevince insan pis yüzünü görmez. Nirmal karşılıyorum. Neyseki farkedebilmişsin.
Hiç düşünmeden ayrıl hiç düşünme bile
O ayrıldı zaten ben de bir daha arayıp sormam. Hayvanlık yaptığı.
Sakın arama da sormada o kadar efendi insanlar var
Tanımadan şans verme kimseye
Abi tavsiyesi
Kıskanc adam sevmem nooooo
Ne yapmalıyım
Daha dikkat et yaaa normal şeyler degıl bunlar
Sıkıntılı adamlarla sevgili olmayın
Seninle böyle konuşabilen biri hayatında olmasın
bununla devam etme laflara bak
Adam sanaasufte demis sence
Haklı hiiiiç kusura bakma. En iyisini yapmış
Neden, bir kadına 0rspu demek iyi bir şey mi? Hem de durduk yere.
Hakaret olayı hoş değil ama sinirle meydana gelmiş bişey bir ikincisi arkadaş olarak bile olsa ilişki içindeyken başka erkekle buluşmak bu lafı doğrular bence kusura bakma
Buluşmadık, karşılaştık. Ayıp olmasın diye bir yere oturup sohbet ettik. Yoksa zaten ben çocukla olan bağımı kesmiştim ama kötü birisi değildi, kimseye durduk yere tavır almak istemem. Öyle uzun uzun da laflamadık en fazla 20 dakika konuşmuşuzdur, ben de kalkıp gittim. Eskiden ortak arkadaşımızdı zaten sonra sevgilim kıskançlık yapıp olay çıkarınca arkadaşlığımız bozuldu.
Kızım yapmayacaktın dönüp gidecektin ayıp mayıp olmazdı. Ayıp etmemen gereken tek kişi sevdiğindi. En büyük ayıbı onunla oturup konuşarak sevdiğin adama yaptın.
Yaa yürüsün gitsin bu kadar dramatik olmasın. Ben de ona küfür edeceğim şimdi, hayvana bak daha bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor. Okuldan arkadaşım diye oturdum konuştum naptım sanki evine gidip bir şeyler mi yaptım. Çocukla da arama mesafe koymuştum o da biliyor bunu. En ufak olayda kuzum diyorsa engelleyip gidebilir hiç umurumda değil. Beni engellememiş zaten küfür edip engelleyeceğim şimdi. Eliyle devam etsin yoluna.
kuzum diye çevirmiş site 0rspu diyor adam resmen
Devam et
Kim bilir ne yaptında adam böyle konuştu
Üslup yanlış.
bence o en başından yanlıştı :(
Geçmiş olsun
Asla hakli degil o. demek ne ya
sadece okuldan arkadaşımla konuştum diye dedi bir de.
Kıskançlıktan demekki
Etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?