Mayıs ayında 48 liraya alıp kıytırık diye iade ettigim tartının fiyatına bakın. Türk halkı herşeye muhtaç kalmak için dogmuş başka bir açıklaması olamaz.
Sen bu urunlerin fiyatina neden aldaniyorsun ki. Bunlar keriz, arastirmayan parasi bol musteri ariyorlar. Bak benzer urunu simdi 200 liradan 56 liraya dusurmusler güya. Bu Şu an 56 liralik urune 1 hafta sonra tekrar 200 lira yazacaklar. Aslinda 56 liradan da kâr ediyor bunlar. Ama bunlarin da bu uc kagitciligina bir dur demek lazim.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sade üçkağıtçılık degil bu. Cimri. com dahil fiyst karşılaştırması yapan tüm sitelrden bakıp alırım ben. Haylou t15i iki üç ay önce 140a inmişken almadım şu an 215le 275 arasında degişiyor. Araba telefon sıvı yağ vs fark etmez. Bugün aldın aldın ertesi güne pahalanıyor. Başka ülkelerde tam tersi zaman geçtikçe ürünün üst modeli çıktıkça fiyat düşer. Bizde herşekilde zam herşekilde vergi herşekilde kriz
Herşeyin b. ku çıktı artık insanlar bugünü kurtaralım yarına allah kerim diye düşünür oldu
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çıkmasını bırak iyice sıvadılar artık. Benim bu ülkeyr katlanacak gücüm kalmadı. Alım gücü sıfır sıfırrr. Amerikadan gelen arkadasımın 10 yaşında ki oğlu harçlıgını biriktirip elektrikli scooter almış. Bizim çocuklar daha bisiklet alamıyor
Türkiye’nin mevcut durumunu göz önüne alırsak resmî bir kurumda iyi bir statüde çalışıyorum burada aldığım maaşla Ukrayna’da 1 ay tatil yaparım ama gel gör ki ay sonunu zor getiriyorum hatta getiremiyorum ben böyleysem diyorum askeri ücretli ne yapıyor ne yiyip içiyor acaba İstanbul da 16 milyon nüfus var 13 milyonunun kredi borcu varmış iyice battı millet bir yandan da parasına para katanlar var ben anlamıyorum bizim kafamız çalışmıyor galiba 😃
E ticaret işi yapanlar aldı yürüdü 😃 son 10 yılda kontrolsüz mülteci alımı yüzünden büyüm oranda zarar gördük ama kime ne yeter ki baştakilerin cebi dolsun. Onlar ne isterse o
Yurt dışına nereye gideceksin benide götürsene 😬 ama bu yaştan sonra olur mu ki birşeyler benim bu ülkede içim geçmiş eskiden umut hep var derdim ama artık yok ya
dogru soyluyorsun kulak ici kulaklik bile alamiyorum 3 kat pahalanmis 1 senede
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sorma. Bundan birkaç ay önce 140a inen Haylou t15 kulaklıgı aptal gibi almadım. Belki biraz daha iner diye bekledim. Sanki Türk ekonomisini bilmiyormuş gibi. şu an 200lerin baya üstünde
Bende alışveriş yapıyorum. Bir fahiş artış ortamı var elbette inkar edilemez. Ama bütünüyle aynı olan bir ürün iki farklı yerde online ya da normal alışveriş olsun çok farkediyor. Neredeyse iki katı farkla ve indirim etiketi olan ürünler var. Dediğin gibi o boş saksını çalıştır araştırma yap. Aynı ürünü başka yerlerde bak.
O gebermeden olmaz ha şu var bu böyle de digerleri çok mu iyi hepsi aynı bu ülkenin başına Allahtan korkan insandan utanan adam insan olan insanlar icin bir seyler yapacak olan calıp çırpmayacak yemiyecek icmeyecek bir adam lazım bu ükenin başına yoksa yok ben diğerlerine de güvenmiyorum
Vaat sunsa ne sunduklarını bile yapmıyorlar insanların ağızlarına bir parmak bal çalıyorlar oy aliyorlar ama bizim milletimiz de beyin yok beyin koyun diyince de bana neden koyun diyorsun diyorlar gerci bunlar koyunlara kurban olsunlar onlar kadar olamazlar en azindan koyunlar işe yariyor faydası var bu milletin kendi milletine zararı var lafa gelince vatan millet bayrak sevgisi demeyi biliyorlar icraata gelince yok herkes birbirlerini düdükleme peşinde
Üzücü ya ne denilebilir ki. Diyecek kelime kalmadı. Mağazada çalışan kuzenim Arap turistler, Avrupalılar gelmese battık diyor, gelen Türklerle dogru düzgün ilgilenimyoruz kazandırmıyorlar diyor. İştem çıkıyorum bir paynir sebze meyve 10ğ kagıt verip çıkıylrum diyor. Peki kime oy veriyor? Malum kişiye😂 ciddi ciddi yol yaptı, köprü yapto gibi cümleler kuruyor. Bu insan mutlu mesut yaşıyor çünkü srbrbi belli 😂 ben artık ya burdan kurtulmak ya da asla düşünmemek istiyorum.