İnsanlar peynir ekmek gibi yalan söylüyor bu platformda. Hergun dm kutuma hayatı yalan üstüme kurulu bir ton insan mesaj atıyor. Neyin peşindesiniz sizi bukadar esirmi almış olmadığınız insan gibi gözükmek. Dürüst saygıdeğer kalıtelı iletişime hasret kaldık. Bu davranış biçimleri bir rahatsızlık belirtisimidir? öyleyse destek almaları şart değilmi? konuyla ilgili uzmanların fikirini alalım en azından.
Reel de herkes çok mu dürüst yalan her yerde var reelde daha kötü dolandırandan tut şiddete kadar burada hislerini daha rahat dışa vuruyor insanlar kimseyi yargılayıp küçük görmek istemiyorum
Yalanın reel ya da sanalında farkımyoktur tanım olarak yalan yalandır. Yalanın yanında gelen kişilik bozuklugu şizofrenik davranıslar omurgasızlık ıceren sozler.. kusura bakmada kımsede bunlara maruz kalmak zorunda degıl kımse kimsenın psikologu olamaz gidip destek alsınlar
Sorun şu ki insanları garip terimlerle yaftalayıp kendisinin de aynı şeyleri yapması? herkesin psikoloğa verecek parası yoktur ya da dışarda ki insanlar daha kaliteli gibi bir durum da yoktur sosyal medyayı küçümseyip e o zaman ne işin var burada demezler mi? dışarda insanlar çok gergin ben muhattap olmak istemiyorum mesela buradaki tek sıkıntı erkeklerin fazla isterik olması size göre de kadınlar bilemiyorum
İsterik olmaları anonim olmanın vermiş oldugu rahatlıktan kaynaklı. Dısarda ıkı kelımeyı yanyana getıremıcek insanlar burada cinsel destanlar yazıyorlar. Bunun özel olması gerek mahrem olması gerek. Muhattap olmamakta fayda var
Yalancılığa dair bu kadar dolmuş olman anlaşılır, çünkü dürüstlük en değerli ama aynı zamanda en kırılgan köprülerden biri. İnsanlar çoğu zaman kabul görmek ya da ilgi çekmek için böyle suni hikâyeler yaratıyor. Psikolojik destek almak şart mı? Evet, eğer bu durum köklü bir güvensizlikten geliyorsa. Ama belki de esas mesele, bizim bu durumlardaki tepki yönetimimizde gizli. Kendi sınırlarını iyi çizip, doğru iletişim kurmaya devam etmelisin. 🌊
En İyi Cevaplar