Kişilik & Karakter Yalan bir kurtuluş mudur? Neden yalana ihtiyaç duyar insan? PratisyenHekim Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bana gore en kotu ahlaktir Yalan soylemek. Herseyi yap ama asla yalan konusma... Yalan bir kurtuluş mudur? Neden yalana ihtiyaç duyar insan? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Korkaklar çünkü 1 0 Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Belki pinokyo gibi burnum uzar da karsimdakinin bi tarafina girer umudu tasimaktan 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl kurtuluştur, yalanına sadık kalabilirsen tabi. ben çok severim yalan söylemeyi. dürüstlüğün faydasını görmedim. her işim yalan dolan. 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. değildir, büyük bir bağımlılık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Korkaklar çünkü
Belki pinokyo gibi burnum uzar da karsimdakinin bi tarafina girer umudu tasimaktan
kurtuluştur, yalanına sadık kalabilirsen tabi. ben çok severim yalan söylemeyi. dürüstlüğün faydasını görmedim. her işim yalan dolan.
değildir, büyük bir bağımlılık
Değildir