Yurt dışında yaşıyorum. 4 günlük maaşım bile türkiyede aylık asgariden fazla alandan bile daha çok. Araba almak falan hayal değil benim için. Bu gibi ihtiyaçları çoktan aşmış birisiyim. Eminim öyle değildir diye sadece kendini avutuyorsun Mahperi
Para yolunacağı her durum tabii hoşunuza gider. Bedavadan telefon araba anahtarı takı geliyor. Üstüne de kapağı atıp kendimi güvenceye aldım diyip erkek eve bakacak zorbalığıyla gün boyu evde popo devirip müge anlı izlemeye reels kaydırmaya devam mı
Aahahha tatlim benim bi meslegim var zaten elin oglunun 3 kurus parasina ihtiyacim yok su zihniyete bak ya dhdhdhdh be degisik adamsin belli ki maddi durumun yok bi de milleti kiskaniyorsun aciyorum sana ya..
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Kız verildikten sonra kahveyi içip masaya takı kutusunu açarak koyan ve telefon araba anahtarı koyanlardan midem bulanıyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gösteriş zaten. Bu evlilik merasimlerinin cılkı çıktı artık. Cariye dönümden kalma eski geleneklerden bu yana çok şeyler değişti.
Yapan yapıyor yapamayan çenesini yoruyor
Yapabildiğim halde yapmıyorum. Her adımda para koşulu koşuluyor. Evlilik mi yoksa adet diye kimden ne yolsam düşüncesi mi belli değil
Eminim öyledir
Yurt dışında yaşıyorum. 4 günlük maaşım bile türkiyede aylık asgariden fazla alandan bile daha çok. Araba almak falan hayal değil benim için. Bu gibi ihtiyaçları çoktan aşmış birisiyim. Eminim öyle değildir diye sadece kendini avutuyorsun Mahperi
Tamam da bundan size ne siz niye bunu kendinize dert edindiniz banyo yapıyor yapamayan da yapmasın bitti gitti
*yapan yapıyor
Yapmayana baskı dedikodu var. Sorun burada
Kimsenin bir şey dediği yok emin ol herkes yapmıyor zaten parası olan yapıyor
Yapılmadığı halde akrabalar vs neler diyor bir bilsen. Bedavaya gittin sana huzur vermeyecek gibisinden ne fitne tohumları ekiyorlar
Yo gayet iyi bence benim hosuma gider hdhdhdh
Para yolunacağı her durum tabii hoşunuza gider. Bedavadan telefon araba anahtarı takı geliyor. Üstüne de kapağı atıp kendimi güvenceye aldım diyip erkek eve bakacak zorbalığıyla gün boyu evde popo devirip müge anlı izlemeye reels kaydırmaya devam mı
Aahahha tatlim benim bi meslegim var zaten elin oglunun 3 kurus parasina ihtiyacim yok su zihniyete bak ya dhdhdhdh be degisik adamsin belli ki maddi durumun yok bi de milleti kiskaniyorsun aciyorum sana ya..
Ya he kardesim hadi isine hdhdhdhdhd aciyorum ilerdeki esine tabi olursa bu kafayla zor cunku 😀
Bulunmadı*
Agsjgfdsw IBAN atıyorum
Ahgfssa ne degisik varliksin ya sen
paranı vereyim sorumdan git dedin bende IBAN atıyorum işte ahaha
Sanane peki
Kes
Saçma bir olay