Eşin sana hattım vardı burada evdemi düştü temizlik yaparken buldun mu derse sorun yoktur ama sana söylemesse zaten bir sıkıntı vardır işe gittii vakit telefonuna hattı tak 3 kere yanlış pin gir puk adresi isticek puk adresini turkcell sitesine girip üyelğinin içinden puk isteme bölümne gir mesajla gelen puka gir hat açılır sonra numaralara bak istersende ara müşteri hizmetlerindende alabilirsn sms ilede soyadlarınız aynı sonuçta eşiyim dersin direk bilgiyi alırsın.
Bak şöyle yap eşin eve gelsin gece vakti uyan telefonunu al tamammı tcsini yaz onun telefon numarasını yaz muhtemelen %100 onun telefonu kayıtlıdır oradan gir üyeliğe puk öğrenme yerinden puk şifresi al hemen gelen puk şifresini telefona veya kağıda not et yarın kocan işe gittiğinde puk ile hattı aç gerisi sende umarım kocan masumdur. ama unutma bunu yaparsan kötü bir şey çıkmassa kocanda bunu öğrenirse güvensizliğinden ötürü aranız kötü olur hatta daha kötü yerlerede gidebilir iş ben sadece yapılması gerekeni söylüyorum.
Evlisiniz siz hanımefendi tövbe est konuşturcan beni şimdi yatakta beraber yatıyorsunuz sorun yokta telefon şifresi onun özelimi şifresini öğrenmeniz gerekiyor.
Mutfakta kahve koy çay koy bir şey yap telefonunu al o başka odada olsun seslen aşşşşşkımmm de telefonun şifresi neydi ya unuttum of diye cilve benm telefonda sorun varya aramıyorum senden arıcam de anneni 1 defa çaldır kayıtlarda olsun sonra şifreyi öğrenmiş olursun dedim planıda gece uygularsın...
Yüzlerce numara olması sorun değil ki whatsapp kullanmayan mağarada yaşıyan kızlar yoksa herkes whatsapp kullanır direk whatsappdan fotolara bakıcaksın tanımadın birisiyse o kişiye yoğunlaşcaksın... Kadınsın kocanın dilinden anlarsın - elinizdeki hattın numarasını öğrenmenize gerek yok ayrıca kocanızın genel gündelik telefon numarasını bilseniz yeterliii çünkü elinizdeki hat kocanızın genel hattı üzerine kayıtlıdır ve mesaj o hattına gelicek sadece siz kocanızın telefon şifresini biliceksiniz 1-2 cilve yapıp alırsınız çok kolay
Ozaman işler değişirrrrr kod senin telefonunada onada gelebilir ama onun telefonuna ulaşmak gerekiyor yinede çünkü onada mesaj gidicek ve aptal değlse affedersin anlar...
Ya eşinizin telefon numarasını bilmiyor musunuz? Ben ki bu işlerle 0 alakam bu kadar detaylı anlatmaya anladım ne yapılması gerektiğini. Siz hala offf pofgmff demekle meşkulsunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
bahanesi; Saçmalama lan garı, eski hattım atacaktım orada unutmuşum.
Pin kodu istedi sanmıyorum
Şuanda kullandığı iş hattı elindeki hat ise şahsi hattı değilse soru işareti bırakır kafada
Benden habersiz bu bir gerçek bi geldin sorucam
Sorarsan kıvırma payı var hattı puka zorla online işlemlerden puk şifresi iste hattı aç içine bak derim ama sen bilirsin.
Nasıl yapıcam vubu telime taktim pin istedi cıkardım ne yapmam lazım
Eşin sana hattım vardı burada evdemi düştü temizlik yaparken buldun mu derse sorun yoktur ama sana söylemesse zaten bir sıkıntı vardır işe gittii vakit telefonuna hattı tak 3 kere yanlış pin gir puk adresi isticek puk adresini turkcell sitesine girip üyelğinin içinden puk isteme bölümne gir mesajla gelen puka gir hat açılır sonra numaralara bak istersende ara müşteri hizmetlerindende alabilirsn sms ilede soyadlarınız aynı sonuçta eşiyim dersin direk bilgiyi alırsın.
Dur yapalım şu an yapmak istiyoru.
Sadece bu sım vardı bubla puk kodunu ögrenebilirmiyim?
Biraz baktım tc sı yazabilirim ama telefon numarası diye hangi numarayı yazıcam ki?
Bak şöyle yap eşin eve gelsin gece vakti uyan telefonunu al tamammı tcsini yaz onun telefon numarasını yaz muhtemelen %100 onun telefonu kayıtlıdır oradan gir üyeliğe puk öğrenme yerinden puk şifresi al hemen gelen puk şifresini telefona veya kağıda not et yarın kocan işe gittiğinde puk ile hattı aç gerisi sende umarım kocan masumdur. ama unutma bunu yaparsan kötü bir şey çıkmassa kocanda bunu öğrenirse güvensizliğinden ötürü aranız kötü olur hatta daha kötü yerlerede gidebilir iş ben sadece yapılması gerekeni söylüyorum.
Onun telefon şifresini bilmşyprum ki ama benim numaram onun üstüne kayıtlı tcsini biliyorum dogum yılını felan da biliyprum ne yapmam lazım ya
Evlisiniz siz hanımefendi tövbe est konuşturcan beni şimdi yatakta beraber yatıyorsunuz sorun yokta telefon şifresi onun özelimi şifresini öğrenmeniz gerekiyor.
Bilşyprdum ama cok kurcaladıgım için o sifresini degiştirdi bu aşamada ne yapmam gerek lütfen bana yardım et.
Mutfakta kahve koy çay koy bir şey yap telefonunu al o başka odada olsun seslen aşşşşşkımmm de telefonun şifresi neydi ya unuttum of diye cilve benm telefonda sorun varya aramıyorum senden arıcam de anneni 1 defa çaldır kayıtlarda olsun sonra şifreyi öğrenmiş olursun dedim planıda gece uygularsın...
Oyle olmaz ooof napıcam ben ya
Ben sana yapılması gerekeni söyledim :)
Başka türlü olmaz onda yüzlerde numara var şifresini bilsen bu hatti nasl bumarasını ögrenşcem cıldırcam alalhım ya
Yüzlerce numara olması sorun değil ki whatsapp kullanmayan mağarada yaşıyan kızlar yoksa herkes whatsapp kullanır direk whatsappdan fotolara bakıcaksın tanımadın birisiyse o kişiye yoğunlaşcaksın... Kadınsın kocanın dilinden anlarsın - elinizdeki hattın numarasını öğrenmenize gerek yok ayrıca kocanızın genel gündelik telefon numarasını bilseniz yeterliii çünkü elinizdeki hat kocanızın genel hattı üzerine kayıtlıdır ve mesaj o hattına gelicek sadece siz kocanızın telefon şifresini biliceksiniz 1-2 cilve yapıp alırsınız çok kolay
Benim numaramda onun adı ğzerine kendi numaramı yazsam şimdi onun tc siyle olur mu?
Ozaman işler değişirrrrr kod senin telefonunada onada gelebilir ama onun telefonuna ulaşmak gerekiyor yinede çünkü onada mesaj gidicek ve aptal değlse affedersin anlar...
Ya eşinizin telefon numarasını bilmiyor musunuz? Ben ki bu işlerle 0 alakam bu kadar detaylı anlatmaya anladım ne yapılması gerektiğini. Siz hala offf pofgmff demekle meşkulsunuz.
Bence de sorun, önce bir konuşun sonra kötü şeyler düşünürsünüz. İlk önce sakin olmaya calisin ve bir aciklamasi olabilir diye dusunun.
telefona takta ıcıne bakmayı denesen daha mantıklı
Taktım diyorum pin kodu istiyor geri cıkardım
Pin de koyduysa uzgunum bisiler var gibi
Şüphe edeceğin bir durum evet konuşmalısın eşinle bu durumu.
iş hattı olabilir başka bırsey olabılır bence otur konus.. umarım ıstedıgın gıbı olur.
Sorma kendin araştır. Bi de kusura bakma da o tırnaklarla başka hat çıkması kaçınılmaz
Elektronik bir cihaz dinleme ile ilgili olabilir.
Koltukta iğne mi var hattan ziyade o takıldı gözüme
Turkcell hat bu
Evet baktim içine pin kodu istedi cıkardım
Bence onu sakla görmemiş gibi yap bakalım cesare t edip sana soracak mı
Kayboldu diyip ya yeni cıkarsa gelsin direk sorum ditorum
Demek istediğim şey acaba tutuşacak mı
Neden beklim ki tutuşup tutuşmucagıbo
Sen kafaya takmışsın 😂😂
Sorana kadar icine baksana
Baktım pin kodu istiyor
O zaman sorarken normal sor cunku senin sorma sekline bagli olarak asiri tepki verebilir. Ve senin yaninda o karti takip icerisine bakmayi teklif et.
Öyle yapıcam ac şunu dicem cok korkuyorum inş kötü bişi degldir
Insallah esin saldirgan bi tip degil di mi
maalesef öyle biri biraz ama sorucam elim titriyo inş günahını alıyorum dur
Oyle biriyse dikkatli sor yani canini tehlikeye atma degmez.
Oda KS şifreni bulmasın
Onun icin de kimbilir neler var neler 😂😀🤣
Defalarca şifreyi yanlış gir hat çöp olsun
bize de söyler misiniz merak ederim ben
gizli bir hat var yani dikkat et 🤣
beyaz sarayı arıyordur
eşinin cüzdanını niye karıştırıyorsun
Ajan olabilir o kadar da kötümser düşünme😀
Sende KS desin nolmus
Öğrenince günceller misin merak ettim
Evde değşl de kimin koynunda aacaba
Aha patates hat