Ben 20 yasindayim 1.68 boya 45 kiloyum. kilolularla dalga gecip zorbalardim. Komsumzun alamanci torunu var cok yakiniz onlara. Ama bu kiz 16 yasinda 145 kg falan onu cok zorbalar dalga gecerdim. Annemler tezyemler komsular ekmek aciyordu evin altinda. Ben erkek kuzenim kiz kuzenim birde bu komsunun torunu evdeydik erkek kuzenimle kiz kuzenim bakala gitmislerdi cips falan almaya bende bu kizla yalnizdim. Yine laff attim dalga gectim. Zorbaladim baya en son oda bana zargana falan dedi seni döverim dedi dedim sen kolunu nasil kaldircan sövdüm baya. 4 yas kucuksun cocuktan dayak mi yicem ben a... ayisi demistim oda bana yine laff atti tokati yapistirdim kiza. Tokati yapistirdigimla beni kucaklayip yere yapistirmasi bir oldu resmen havaya kaldirip yere carpti beni. Elimin ayagmin cani gitti yani carpinca ben daha kalkamadan sacimdan tutup beni odada savurdu.. dakikalarca havada pervane gibi dondum hata bi ara duvara yanlamasina carptim havadayken. Birde hem savuruyor hem diger eliyle yuzume yumruklar atti agzim yuzum patladi hep öyle canim yandiki size anlatamam cigliklar icinde agladim cocuk gibi oyle canim yandi. Felc gibi oldum ayaklarim heryerim kitlendi kasildi resmen. Beni sacimdan tutup birde yerdeyken sacimdan tutu salona kadar yurudu suruklerken yumrukta atiyor bir yandan surukluyor. Ben tabi agliyorum. O sirada kuzenlerim geldi iste merdivenlerde cigliklar icinde aglama sesi duyuyorlar iceri firliyorlar saniyorlarki ben kiz dovuyorum ama halbuki kiz beni dovdu birde okadar cok korktum ki ayiptir soylemesi altima isemisim fark etmeden dayak yerken. ayirdilar kurtardilar beni yoksa olduruyordu resmen beni dove döve ölüm cikardi yani.
Cok rezil oldum cok utaniyorum.. ama kiza gücüm yetmedi benden 100 kg daha agir hic birsey yapamadim. Yarin birgün intikam almaya kalksam dövebilirmiyim?
Bir kac hafta daha burada olacaklar dayak yemis olmayi yediremiyorum. Yarin birgün kistirip yine denesem kazanabilirmiyim?
Cok rezil oldum cok utaniyorum.. ama kiza gücüm yetmedi benden 100 kg daha agir hic birsey yapamadim. Yarin birgün intikam almaya kalksam dövebilirmiyim?
Bir kac hafta daha burada olacaklar dayak yemis olmayi yediremiyorum. Yarin birgün kistirip yine denesem kazanabilirmiyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer