Arkadasligimizi bitirelim dedi birbirimize deger veriyorduk hakli 2-3 gunde bir hediye yollayayim diyorum affeder mi zamanla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ona aşık mısın Yoksa hee
Konuş beee abla dbjvhcg
Eseskiden evet bi sure sonra devam ettik arkadasligimiza bana onun dostluguna deger verdigim icin yollamak istiyorum cok seviyorum
@Nilseee geçtik be kuzum bu yollardan aaah aaah ablası kurban
Yav ne dostluğu bee seviyorsun işte yeme bizi
Hmmm anladım aslında iyi bir dostluk varsa arada asla kaybetme ve kazanmak için uğraş ben çabalamadim ve mezarına gidiyorum artık beni dinle kardeşim ve onu kazanmaya çalış
İşte seviyor bak demi seviyorsun işte hadi hadi itiraf et aşıksın sen o kıza heee
evet seviyorum benim olamasada arkadasim olarak olsun en azindan
Hemde cook asigim kabul ediyorum simdi dese evlenelim 1 sn durmam
Kız nasıl sana. Sevdiği erkekleri falan anlatıyor mu kaç yıldır tanışıksiniz
Neden şansını denemiyorsun onunla belki bir evliliğin olur sadık bir eş olursunuz birbirinize unutma birilerinin ölmesimi lazım kıymetini bilmek için capala ve onun kalbini kazan hakikati göreceksin
Cabalicam ama yolladim bugun bakalim ne zamana kadar sessiz kalcak
@Nilseee güzel bir soruydu tebrikler
Sana en son ne dedi nasıl davrandı unutma bir insan telefon numarani siler herşeyini siler ama seni kalbinden asla ve Asla silemez şansını sürekli dene kardeşim ve inanki karşılığını bulacaksın kalbi seninle atacak
Cok deger veriyor guveniyor ama arkadasca
Hmm aklıma bişey geldi belkide oda senden hoşlanıyor ama senden acilmani bekliyor olmasın çünkü sevdiğim kişi ile bu olayı yaşamıştım
Bak belkide senden hoşlanıyor ama sana açıklamıyor reddetmenden korkuyor olabilir
Yok yok sadece arkadasca biliyorum benim derdim su anda arkadasligi kurtarmak
Kızlar kendilerinin her sözünü dinleyen, yardımcı kişileri arkadaş görür. Senin bir nevi ilgini seviyor.
Yoksa kıza kaşrmi dedin o kelime bumu yoksa?
Beni kullandin mi dedim bi arkadasimin gazina gelip
Oh iyi demişsin. Bazıları aşırı yakın davranıp milletin kafasını karıştırıp sadece arkadaş görüyorum diyor
Sen bu kıza para verdin mi hiç ihtiyaçlarını karşıladın mı
Maddi durumu kotu evine haciz gelmisti evet borc verdim ama oncesindede ben buyuk bi kaza atlattim olumden dondum surekli yanimda oldu neyse.. baska yerlerde gezmelerde cogunu ben oderim maddi durumum cok iyi umursamiyorum da arkadasim yediriyosun kullaniyor seni dedi
Boşversene böyle kızlar yapmacık olur yorumundan anladım kızın ne halt olduğunu ayrıca bak ne dicem suçlu bir insan kaçar!!! Suçsuz bir insan ise bunu gülerek ispatlar :)
Ama soyledigim agir bir laf degil mi karakterine hakaret ettim sonucta bunca yillik arkadasima
Eee bak arkadaşın doğru olanı demiş bak onurlu gururlu bir insan nikahli kocası olmayan bir erkekten para ummaz sonuçta nişanlısı deilsin kocasıda deilsin
Olaya başka bir gözün bakması iyi olmuş. Sen sevdiğin için göremiyorsun tabloyu. Şahsen biri beni böyle gözetip kollasa değerini bilip. Düşünürüm başka biri bana böyle yapar mıydı? Tek arkadaş görmezdim kıymetini bilirdim. Birde kaç senedir sen böyle yapıyorsun bunu
Söylediğin kelime doğru demişsin ve dediğim gibi suçlu bir insan kaçmaz;)
Anladım dostum sanırım senin sevgin buna engel oluyor bu gerçeğe
Abla peki sevgilisi hediye alsaydı veya başka şeyler gene de der mıydın nişanlı olunca sonra al diye
1-2 senedir boyle
Bak geçen birinin yorumu vardı kıza böyle senin gibi biri çok iyi davranmış vermiş bir şeyler. Sonra kız saçma sapan hareketler yapmış
Kuzum ablasının kuzusu inanki doğru olan bu hediyeyi kendi isteği ile göndermiş arkadaş ama para meselesi biraz gurur olur bana göre
Parayida gectim inanin umursamiyorum onu ozluyorum gecirdigimiz gunleri
Başka biriyle olmuş. Olduğu kişi de arkadaşı gibi davranmamış. Şimdi o kız başkası ile olduğunda senin yaptığın şeyleri yapmadığını görünce zoruna gitmeyecek mı? Ben bu kadar imkan sundum gözü beni görmedi diye
Yav gözün açılsın biraz. Başka biri olsa senden hoşlanırdı ama bu yapmıyor
Bak burada çok güzel konuştun
Kafasında bitirmiş seni zaten bu sözünde bahane oldu
İyilik asla unutulmaz kalp çok önemli inan buna iyiliğini suistimal etmesine izin verme
Çok haklısın ablacım. Bana aynı şey yapılsa derim ki iki yıldır kollayıp gözetliyor taş olsa çatlar.
Ablacım sende etkilenmez mıydın?
Evet bitanem iyilikler unutulmaz senin hayatında seni zorda çeken insan ayrıdır kuzum bizim kızlar tipi olsun ulan tipi olsunda seni üzüyorsa o tip neye yararlı
Erkilenmezmiyim ablacım bir insan bana. Hayatımda el uzatıyor ve benden şefkat sevgi karşılığı görürdü
Dinlemez ablam bizi burada okudum böyle olaylar. Etrafımda da biri vardı. Aklın durur hani her şey net ama görmek istemiyorlar.
Daha onun icin neler neler yaptim aslinda soylersem off off baskasi olsa gelirdi
Dedigim gibi arkadasim olarak kalsin onada raziyim
Dediğin şey çok ayıp. O başkası ile olunca başkasını emaneti nmsu olur. Sen hâlâ arkadaşım diyemezsin
Biliyorum ablasının kuzusu inan buna çünkü aşk gözlerini bürüyor baksana bizim dediğimiz bir kulağından girer dierinden çıkar ama kardeşim inan buna pişman olacağın şeyler yapma derim
Neler yaptın anlatta bizde senin kafana vura vura anlatalım
Aaah saf kardeşim benim ahhh
Duzgun birine emanet edeyim benim gibi biri oldugunu goreyim cekip gidicem
Erkekler işe yaranıyor olduğunu hissettiğinde de seviyorlar. Hani sonuçta güçlüsün maddi imkanında çok, ihtiyaçlarını karşılıyorsun. Acaba ondan mı istiyorsun
Bak sevgili kardeşim kendine acı çektirmek hoşunami gidiyor acaba?
Senin ileriki sevgilin veya eşine üzüldüm şu an. Sen onu çok sev. Ama o gitsin bu kadar yardım etmesine rağmen onu takmayan kızı unutmasın
Abla okurken sinir krizi geçirdim.😂
Bende geçirdim vallaha kız yarın senin sevgilin olunca bu kızla görüşme derse ne yapacaksın haaa
Karsima ciksa o kisi belki unutucam arkadasimi ama yok cikmiyor su andada 😬
Sen kaç yaşındasın bu arada? İşin ne kız kaç yaşında
İlerde olduğun kişinin hakkına girme kendini onun yerine koy
Bende oda 29 yasinda ticaretle ugrasiyorum.. galiba artik kendi kul hakkimada girmeye basladim
Niye küstü kız
Olmamasi gereken bi kelime kullandim