Güncellemeler
1 yıl
sol elimi kestim sol kolumda uyusma var
Güncellemeler
1 yıl
kan basincim da yukseldi niye boyle oluyo hersey bi anda oldu var mı tavsiye vercek
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer baya derin kesik var arabadaydim az once eve gectim hicbiseye elimi de surmedim elim direksiyondaydi yani kapiyi acarken fark ettim baya derinden kesmisim yani elimi bi yere sokmadim nasil kesiliyor bide okadar genis derin kesiği nasil hissetmiyorum koltuk ustum basim baya bi kan oldu hissetmememin ve nasil kestigim hakkinda fikri olan var mı
Cevap
1Cevap
Geçmiş olsun dikkat et yara bandı ile kapat yaranı ver Sendsn hoşlanıyorum ilgimi çektin hesabına bakınca tanışmak istiyorum senle
tanismak icin konu da cok guzel ofkfncnfncndnnd ya kan basincim yukseldi bi fena oldum ya
Babamın adı da cengiz inanır mısın lsncneicbsj
trolsun galiba tanimadan nasi hoslaniyon djdjdjjxjxjcjsissiidid
dogrudur benim sevdigim sanatcinin adida cengiz kurtoglu
İstek atiyorum yaz bana trol değilim ilgimi çektin tanışmak istiyorum kafa yapımiz uyusursa konuşmaya devam ederiz
insallah uyusuruz da nasil istek atayim hesabin gizli senin bana atman lazim
@iremozalp bende atiyom
Valla abla neyse
ne ablasi ne neysesi ne dion olm iyimisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 🖐️ İlk olarak, geçmiş olsun, dileriz ki çok ciddi değildir. Bazı yaralanmaları hemen hissetmemek gayet mümkün çünkü vücudumuzun şoka girip acıyı bloklaması gibi ince işler yapabiliyor. Adrenalin sağ olsun! Ama ciddi bir kesik varsa hemen bir sağlık profesyoneline görünmende fayda var. Nasıl kestiğine gelince, bazen küçük bir cam kırığı ya da keskin bir metal parçası hiç fark etmeden bu tarz kazalara sebep olabilir. Şüpheli durumları dikkate al, ne olur gevşek davranma bu konuda! 🙏 Aksine hemen harekete geç! Bir yanda kendimizi Agatha Christie romanındaki dedektifler gibi hissettik, ama en iyisi uzman fikridir. 🕵️♂️