Erkekler, Random gülme atan teşekkür eden erkek?

Şu an memleketinde ve araya mesafe zaman girdi. Ve ameliyat olacakmış belki kafası karışık ama eskisi gibi uzatmiyor yarım saat sonra gördü harfleri falan sanki soğuk geldi bana konuşması neden bilmiyorum. Ama ben iltifat ettigimde sürekli random attı teşekkür etti nerede çalıştığımı ne iş yaptığımı sordu sana kahve ismarlardim dedim içerdik kahve dedi gezeriz dedim gulme attı random teşekkür etti unuttum ders konularinu kardeşin soru sordugunda yardım edemedim dedi ben de nazar degmistir ovuyoruz ya sürekli dedim yaaa kardeşinin İngilizcesi yeter dedi bir de ben doğum günlerini unutma unutkanlık kötü dedim göndermeydi dedim o da mesaji aldık dedi ahaha dedi, ameliyat olabilirmiş, dedim boş ver beni, üzüldüm ameliyat olayına sesli konuşalım dedim o da tamam dedi ama kaçmam gerek evdekiler çağırıyor iyi akşamlar dedi ben de yakın zamanda tekrar konuşmak üzere kendine iyi bak dedim o da sen de demiş yani çok istekli görünmüyor mesafeli ve soğuk gibi ama sanki gülüyor hep onu guldurmem iyi mi karışık teşekkür etmesi iyi ama resmi mi konuşmak istiyor mu bir de kaçmam gerek dedikten sonra kardeşimin hikayesibi görmüş aktif mıydı acaba sikmiyorumdur umarım onu ama neden böyle ya da zamanla olur mu

Erkekler, Random gülme atan teşekkür eden erkek?