Bir erkek sana hem de gulerek selam verirse?
amaci nedir? Ikıncı kezde gülerse ne anlama gelir bu sizce
amaci nedir? Ikıncı kezde gülerse ne anlama gelir bu sizce
senden hoşlanıyorum u, doğru şekilde ifade etmesidir.. tabi tanışılan biri mi , tanımadığın biri mi , vs vs bunlar durumu değiştirebilir. ama normalde bir erkek bir kızdan uzaktan hoşlanıyorsa , bunu o kıza bellli etmek ve o kızdan da karşı bir tepki beklemek adına esas yapması gereken şey budur.. gülümseme ve selamlama..
Aynı şeyi tekrar yaparsa yanına gidip uyarayimmi
uyarmak.. neden? rahatsız mı oluyorsun bundan. rahatsız oluyorsan ve istemiyorsan surat asacaksın ve başını çevireceksin.. ve hiç bakmayacaksın o elemana.. sen göz temasına girdikçe o bunu yapar ve bu sefer bir de o da bana bakıyor olursun :) yanına gidip azarlama anlamında diyorsan, buna gerek yok bence.. bakma ona. ve o geçerken şirret bir surat ifadesi takın. sirke satsın suratın.. ve asla göz temasına girme.. o zaman anlar bir süre sonra.
Cevap
6Cevap
gülmenin dercesi, kıvamı önemli, böyle anlamlı mimiklerle gülümsememi? yoksa 32 dişini göstererek gülmemi?
Mimiklerle
muhtemelen bir ışık almış senden, tebessüm ilede bunu sana hissettirme çabası olabilir. onun bu tavrına sen napıyon? naptın?
Güldüm bende selam verdim ona ama birdaha aynı şeyi yaparsa bana gidip yanına sorcam ben
gidip nediycen?
Selam vermeni anladım fakat neden gülüyorsun dicem ona
bence gidip sen sorma o sana gelmesi, konuşması için fırsat ver. derim. tabi benim düşüncem..
Peki onun benimle konuşması için ne yapmalıyım
bu bakış, tebessüm ahengine devam edin.. o niyeti ciddi ise adım atar. sende hoşlandınmı peki?
Evet biraz
ehh hakkında hayırlı olur inşallah.. adımı sen atma. ama onun atmasına, tebessüm, sıcak bakışlarına karşılık vererek yap.
Dişlerini göstermeden güldüyse evlenmek istiyor dişlerini gösteriyorsa eğlenmek istiyor kanka
ya ya selam vermiş işte bunun da altından bir anlam çıkarmaya çalışmayın sende selam ver geç
Pozitif bir insan olabilir. Değişik bir anlam bulamadım
bu daha ilk günün daha çok şey görürsün
Saygıdan işte ne saçma soru :)
Sana yazıldım balatalar tutmuyor demektir
omg... kimse kimseye selam vermesin o zaman
Yarın istemeye geliyorum demek bu
Güldü, verecek.
Hoşlantı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?