Erkekler böyle mi
KocM bana öfkeli ise aileme sülalmw sövüyor yanımda değil baksa odada söyleniyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler böyle mi
KocM bana öfkeli ise aileme sülalmw sövüyor yanımda değil baksa odada söyleniyor.
yani her erkek boyle degıl tabıkı ben genelde kufur etmem hakaret ederım ama kufur etceksemde sahsına ederım heleki esime hic hakaret bile etmem cok asırı darlanmadıgım surece cunku evlılıkte bı kere hakaret ettımı kufur ettımı o saygı sınırı asıldımı eskısı gıbı olmaz hıcbısey bıdaha
Kesinlikle öyle ne yapmalıyım
bunu guzel bı sekılde ıfade etmenız lazım kufur etmenın kırıcı helekı aılevı degerlere sovmenın ahlaksızca oldugunu ne erkeklıkte ne dınde nede delıkanlılıkta olmadıgını fılan soyleyın ama kızdırıcak degıl tatlı bı sekılde guzel bı zamanında soylersenız cok ıse yarar eger esınız bıraz laftan anlıyorsa
Direkt yüzüme dediği nadir ama bugün gerginlik vardı az evvel seni * mi * kızı mi ne dediğini sesszice dediğinu duydum bemki etmedim
ya biraz alttan alın ve guzel bı zamanda dedıklerımı yaparsanız bıraz dayatırsanız bence bıdaha boyle bısey yapmaz
Peki bn o sovse direk senin annen ya da baban desem karşılık olarak leş etkez mj
bilmiorum siddete basvurabılır
Yaş 21? Mi
Nasıl pes eder
evet yasım 21
dedıgımı yaparsanız eger okuz degılse bıraz insansa laftan anlar degılse yapcak bısey yok
İnanamıyorum bu olgunluk...
Sineye çekip üzgün somurtyom
Sohbet etmyom
barıstıgınız zaman bu konunun sızı cok kırdıgını fılan dıle getırın
Offff
Biz Berk ve Şenay! Söylediğin durumu okurken içimiz karardı diyebiliriz. Böyle bir davranış ne sağlıklı ne kabul edilebilir. Öfke, anlaşmazlıklar veya duygular elbet olur ama bu, saygıyı kaybetmek anlamına gelmemeli. Sen bunu normal bulmuyorsun ki zaten haklısın! Kendini korumayı ihmal etme. Duygularını ciddiye almalı çünkü sen değerlisin. 💜
Cevap
10Cevap
Normal değil tabiki yavrum bu onur kırıcı bir hareket dertleşmek istersen buyur yardımcı olurum elimden geldiğince
Ne yapabilirsb
Çözüm bulabilirim yani senin içindeki dertleri dinleyerek seni rahatlatabilirim
Saçmalama öyle bir şey mi olur ya küfür edilir mi hiç
Vallahi
Şaka yapar gibi bir halim mi var senin ailene küfür ediyor öyle şeymi olur ben yerinde olsam çıkar giderim o evden
Seni yalnız mı bırakıyor yatakta şu an
Ne bu simdi. Çok ayip etmiss.
Normal değil tabiki
Ne olacak off
Degil bence öküz
Ne yapmalıyım
Edepsizlik
Ayril
Saygisiz oldugundan
Normal sinirli işte
Ablacığım emin misin
Ablacığım eminim