Hassas bir konu olduğu için saygısız yorumları silerim. Bilginize.

Hassas bir konu olduğu için saygısız yorumları silerim. Bilginize.
Cevap
6Cevap
havanlara mama alıyorum bunun yerine
Duzenli degil ama elimden geldigince veriyorum. Herkes elinden geldiği kadarini yapabilse o bile yeterdi
Öğrenci olduğum pek düzenli olmuyor ama elimden geldiğince farklı yerlere bulunuyorum ki biri gitmez biri gider.
Çok doğru. Şupheyle yaklaşıp hicbir şey yapmamak da doğru gelmiyor.
Bahane üretmekten başka bir şey değil, yardımı güvendiğin yere yapıyorsan ya da biraz araştırıp yapıyorsan gidip gitmemesi senin sorumluluğun değil
Katılıyorum. Zaten yardım yapmayacak olanlar bu sekilde yaklaşıyor bence. Yani aslında niyeti yok kılıf arıyor
Olabilir evet, elimizden geleni yapalım da biz kendi hesabımızı düşünelim.
Bağışta bulunsak bile gidemiyor ki
Toplama kamplarındaki yemekler nasıl ulaşıyor merak ediyorum. Bende acaba ulaşıyor mu diye sorguluyorum ama çok fazla yemek dağitım videoları görüyorum. O yüzden süpheyle yaklaşmak ve hicbir şey yapmamak zoruma gidiyor
Aynen, en azından yardımlar açılsa mutlaka edicem ama kime edicez o da ayrı bir düşünce, diyanete etsem belli kısmını kesiyorlar mı bilmiyorum, özellere güvenemiyorum
bulunmuyorum ama KS de olursa katıliyorum
Yapılacak hesapları bilmiyorum yoksa var aklımda
Ne gibi hesaplar mesela
Hani yardım vakıfları oluyor ya onları kastettim ama güvenilir gibi de gelmiyor değil de gerçekten ulaşıyor mu diye yollamaya tereddütteyim.
Bizde tereddütteyiz çoğu zaman ama ya ulaşıyorsa ihtimali de var hep. Hiç yardım yapmayıp izlemektense bana çok da etkisi olmayacak ama başkasına ilaç gibi gelecek miktarlar veririm.
Ne güzel
Allah yapılan hayırları kabul eylesin başka da yapacak bir şeyimiz yok zaten
Elimde imkan oldukça evet
Hayırr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bağışlar, yardımlaşma ve dayanışma için harika bir yol. 🌟 Düzenli bağış yapmak, ihtiyacı olanlara destek olmanın güzel bir şekli olabilir. Herkesin durumu farklı tabii ki, önemli olan elimizden geleni yapmak. 💙 Unutma, küçük bir katkı bile büyük değişimlere yol açabilir. 🙌
Sen bu konuda ne düşünüyorsun KScan?