Sabah evde paranormale yakın bir olay yaşadım ne olabilir?

Arkadaşlar ben evde tek yaşıyorum ve bu güne kadar buna benzer bir olay yaşamadım. Ben sürekli her gün dua eden birisiyim ve bunu kötüye yormak istemiyorum. Sabah uyandım koridora doğru yürüdüm duvarın kenarında çayır sineğine benzeyen 1 parmak boyunda ve kanatları uzun yine ayak ucuna kadar duvara konmuş bir uçan kanatlı gördüm, çayır sineğini andırıyordu, ay sana zararvermek istemiyorum uç çık dedim, balkonun kapısı açıktı, peçete ile balkona doğru kovalamaya çalışırken uçar gibi yaptı ama yavaş uçuyordu, koridorun sonuna gitmedi, duvara doğru yine yaklaşırken ortadan kayboldu yok oldu, sinek uçmadı ama yok oldu, sanki sinek hiç yoktu, aradım taradım yok. Kendime gelemedim bu neydi hayal mi gördüm dicem de ben hayal görecek yorgunlukta birisi değilim, gayet dinç kalktım o sinek vardı ve uçtu gözümün önünde yani, o neydi bilmiyorum ama sinek gözümün önünde yok oldu sanki hiç orada yokmuş gibi. :((( Bulamadım koridorda hiç. Balkon çok uzaktaydı oraya uçması kaçması için gözümün önünde uçtuğunu görmem lazımdı ama eminim yani yok oldu

Sabah evde paranormale yakın bir olay yaşadım ne olabilir?