Dün gece saat 01:30 da sese uyanıp paranormal e yakın bir olay yaşadım anlamı ne olabilir?

Dün gece saat 01:30 da sese uyanıp paranormal e yakın bir olay yaşadım anlamı ne olabilir?

Dün akşam işten geldim yemek yedikten sonra mutfağı toplardan mutfağın dolabına tam karşıma küçük açık mavi renk de bir kelebek kondu. Parmağımı yaklaştırdım kelebeğe şaşırdım bu mevsimde kelebek ne alaka dedim kelebek kaçmadı ben elimi çektim ve yemeğimi yedim. Gece uyuduktan sonra uyku ile uyanıklık arasında kapıya doğru koşş diye bir adam sesi yankılandı kafamda, umursamadan uyumaya devam ettim rüyadır diye, saat 01:30 gibi silkelenerek uyandım uykumda sol tarafıma bir baktım yatağımın üstünde bu resimde ki gibi şimşek görüntüsü mavili beyazlı cızır cızır yürür gibi yatağımdan sıçrayarak ben uyanınca solumdan yürüyüp gitti sanki ve gerçek gibiydi. hemen dua ederek kalktım kapıya doğru koştum. Evde tek yaşadığım için başıma da ilk kez geliyor böyle bir şey. Cevşeni aldım koynuma ayetel kürsi ve felak nas okuyarak yastığımın altına koyup uyudum. Bunun anlamı ne olabilir bilmiyorum. Kötü bir şey desem değil, iyi bir şey desem oda muamma, enerji dalga boyutu power bank in üzerinden sıçrayarak geçti gitti sol yanımdan yatağın ucuna kadar kayboldu.